вівторок, 26 червня 2012 06:32

McDonald's побудує до Олімпіади в Лондоні рекордно великий ресторан

McDonald's побудує до Олімпіади в Лондоні рекордно великий ресторан
Фото з сайту momblogsociety.com

Міжнародна мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's має намір встановити рекорд під час проведення спортивних змагань ХХХ Літніх Олімпійських ігор в Лондоні. Для цього в Олімпійському парку буде відкрито по-справжньому "флагманський" ресторан на 1,5 тис. посадочних місць, повідомляє Associated Press.

Очікується, що щодня вказаний McDonald's будуть відвідувати не менше 14 тис. чоловік. При цьому після Олімпіади три чверті обладнання та меблів будуть знову використані в інших ресторанах мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співробітника McDonald's можуть посадити на 20 років за плювок в чай клієнта

Британські дієтологи вже висловили свою негативну думку відносного даного проекту. У своїй доповіді вони підкреслюють, що меню, яке McDonald's буде представляти під час Олімпіади, мало чим відрізняється від того, що вже є в ресторанах компанії по всьому світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випаровування з туалету отруїли відвідувачів McDonald's

Фахівці Королівського медичного коледжу недавно виступили із заявою, що для страждає від ожиріння Великобританії, вибір McDonald's як одного з головних спонсорів Олімпіади був помилковий.

Зараз ви читаєте новину «McDonald's побудує до Олімпіади в Лондоні рекордно великий ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі