пʼятниця, 04 серпня 2023 03:13

Мавпа-біженець тероризує село на Хмельниччині

Мавпа-біженець тероризує село на Хмельниччині
Зелена мавпа тероризує село на Хмельниччині. Фото: УНІАН

У селі Карпівці Хмельницької області зелена мавпа втекла з вольєра і тероризує місцевих жителів. Вона вже покусала дитину.

Власником примата на прізвисько Гарік виявився виходець із Харкова. Знайомі тимчасово віддали тварину йому на утримання. Гарік жив у клітці на вулиці, але зумів її відчинити, повідомляє "Суспільне".

Батьки 14-річної дівчинки розповіли, що ввечері, перебуваючи на городі, помітили мавпу. Тварина підбігла до них і схопила дівчинку за руку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баба вибила песику зуби. Ошпарювала кип'ятком" - як зараз рятують тварин від агресії РФ та смерті

"Вона поруч із нею стояла, а та вчепилася їй лапами передніми за руку і зубами за пальці. Відірвала шматок м'яса з руки, і ще в одному місці дуже прокусила руку", – розповіла мати дівчинки.

Місцеві жителі намагалися зловити мавпу сачком, а також за допомогою седативних препаратів, але всі зусилля виявилися марними.

Гарік досі залишається на вільному вигулі та продовжує викрадати продукти в населення.

У Великій Британії представили номінантів премії Comedy Pet Photography Awards—2023. Її вручають за найкумедніші знімки з домашніми тваринами.

Цією премією хочуть відзначити позитивну та життєво важливу роль, яку відіграють домашні тварини у житті людей.

Гонорар за найвдаліше фото становить символічні 500 фунтів стерлінгів. Це приблизно 23 тис.грн. Проте охочих взяти участь у конкурсі так багато, що визначитися з найкращим фото членам журі не так просто.

Зараз ви читаєте новину «Мавпа-біженець тероризує село на Хмельниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі