середа, 11 лютого 2015 12:51

"Маріуполь в надійних руках, оборона там міцна" - Полторак

"Маріуполь в надійних руках, оборона там міцна" - Полторак
Фото: ria.ru

Оборона Маріуполя Донецької області в даний час організована надійно, загрози взяття міста бойовиками немає. Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак.

"Маріуполь в надійних руках, оборона там міцна, резерви там є, тому загрози немає", - заявив Полторак перед засіданням Кабінету міністрів.

За словами міністра, звільнення з-під контролю бойовиків низки населених пунктів на схід від Маріуполя у вівторок було здійснено в рамках мінських угод.

"Тим більше, що вчора Збройні сили України прийняли заходи щодо розширення територій відповідно до мінських угод і там загрози ніякої немає", - додав Полторак.

Нагадаємо, що у вівторок полк спеціального призначення "Азов" повідомив, що українські бійці взяли оборону по лінії сіл Широкіно-Комінтерново-Павлопіль Волноваського району і ведуть бої за с.Саханка.

Секретар Ради РНБО України Олександр Турчинов, перебуваючи на місці бойових дій, повідомив, що під часі наступу сил АТО під контроль були взяті села Павлопіль, Комінтерново, Лебединське, Бердянське, Широкіно та інші.

Зараз ви читаєте новину «"Маріуполь в надійних руках, оборона там міцна" - Полторак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі