пʼятниця, 07 серпня 2015 10:43

Майкл Щур розповів, як проходив медкомісію у психіатра-героя журналістського розслідування

Майкл Щур розповів, як проходив медкомісію у психіатра-героя журналістського розслідування
Фото: facebook

Журналіст і телеведучий Майкл Щур (Роман Вінтонів) розповів, як проходив медкомісію перед службою в армії.

Увесь процес нагадував квест, пише він на своїй сторінці у Facebook.

Він розказав, що його психіатром був Ярослав Стахівський - герой журналістського розслідування програми "Гроші" (1+1)  2013 року. Тоді лікар Павлівської психіатричної лікарні на приховану камеру розповів, що за гроші готовий відправити на примусове лікування абсолютно здорову людину. 

"Виходжу в коридор. Дивлюсь на прізвище психіатра, написане його рукою у моїх документах і бачу - Стахівський Я.А. Починаю гуглити. Знаходжу його резюме на сайті роботи. "Стахівський Ярослав Анатолійович. Досвід роботи у Павлівській Лікарні на Фрунзе у Києві. Брав участь у семінарах і практиках... відповідальний, сумлінний, старанний..." Гуглю далі. Знаходжу сюжет програми "Гроші". В цьому сюжеті лікар Стахівський Я.А. на приховану камеру каже, що готовий за гроші закрити на примусове лікування абсолютно здорову людину", - розповідає Щур.

За словами Щура, лікар поводив себе агресивно, не хотів приймати призовників, а в медичній картці написав "вів себе провокаторськи, закривав двері ногою, назвався журналістом".

 

 

МЕДОГЛЯДВійськомат Шевченківського району.Все почалось з квесту.- Я вам дам оці папери на проходження лікарів. Але ва...

Posted by Майклъ Щуръ on 6 августа 2015 г.
Зараз ви читаєте новину «Майкл Щур розповів, як проходив медкомісію у психіатра-героя журналістського розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі