четвер, 11 березня 2010 10:16

Мадонна разом з донькою подались в дизайнери

Мадонна разом з донькою подались в дизайнери

Поп-співачка Мадонна спробувала свої сили в індустрії моди в якості дизайнера. Артистка розробила колекцію одягу для дітей і підлітків під назвою "Material Girl" (назва популярного синглу співачки з альбому "Like a Virgin").

За даними агентства, у створенні моделей одягу Мадонні допомогла її донька Лурдес, а також фахівці з компанії Iconix Brand Group, що займається бренд-менеджментом. За умовами договору з Iconix, Мадонна отримала право розміщувати своє ім"я на етикетках створеного нею одягу.

Очікується, що речі з колекції співачки надійдуть у продаж вже наприкінці літа 2010 року. Придбати одяг, аксесуари та прикраси від Мадонни за ціною від 12 доларів можна буде в магазинах популярної мережі універмагів Macy"s у США. Також речі можна буде купити в онлайн-магазинах.

Чи збирається Мадонна продовжувати кар"єру модного дизайнера і чи має вона намір займатися розробкою одягу не тільки для дітей, але і для дорослих, поки невідомо.

Lenat.ru

Зараз ви читаєте новину «Мадонна разом з донькою подались в дизайнери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі