середа, 03 лютого 2010 13:17

Мадонну кинув молодий коханець

Мадонну кинув молодий коханець

Нев"януча 51-річна Мадонна розлучилася зі своїм молодим бой-френдом - 23-річним бразильським манекенником Хесусом Лусом. Як повідомляє газета The Sun, причиною розриву поп-діви з Луcом стала 28-річна різниця у віці коханців, яка і перешкодила знаходити їм спільні інтереси і теми для розмов.

Припиненню стосунків посприяли і напружені графіки роботи Мадонни і манекенника. Проте ініціатором розриву став молодий чоловік. Зі слів співачки, матері чотирьох дітей, вони з колишнім коханим знаходяться на "різних стадіях своїх життів".

Просто дивом назвав один зі знайомих пари те, що за такої вікової різниці їхній роман тривав більше року.

"Вони обидва отримали вигоду і задоволення від зв"язку, але тепер йому прийшов кінець", - додав він.

Мадонна познайомилася з бразильцем на фотосесії, а активно їхній роман почався після розриву поп-діви з 41-річним кінорежисером Гаєм Річі в жовтні 2008 року. Проте мати Луcа - перукарка, яка на 14 років молодше за Мадонну, не схвалила стосунки сина зі співачкою.

Нев"януча Мадонна була в шлюбі з актором Шоном Пеном, проте вони розійшлися в 1985 році після чотирьох років спільного життя. Після цього близькими Мадонні людьми стали відомий голлівудський серцеїд актор Уоррен Бітті та баскетболіст Денніс Родман. Потім вона знайшла спільну мову з особистим тренером Карлосом Леоном. У них народилася дочка Лурдес, якій зараз 13 років.

У 2000 році Мадонна вийшла заміж за Гая Річі. Спільною їхньою дитиною став нині 9-річний син Рокко. У 2008 році пара усиновила ще одного хлопчика 4-річного Девіда. Минулого року співачка удочерила уродженку Малаві п"ятирічну Мерсі.

Известия

Зараз ви читаєте новину «Мадонну кинув молодий коханець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі