пʼятниця, 16 квітня 2021 22:20

Ляшко назвав міста, у яких зберігається критична ситуація з коронавірусом

Ляшко назвав міста, у яких зберігається критична ситуація з коронавірусом
У Києві, Харкові та Дніпрі зберігається критична ситуація. Фото: Reuters

У Києві, Харкові та Дніпрі зберігається критична ситуація з поширенням коронавірусу.

"Якщо брати певні області, міста, територіальні громади, то не скрізь все стабілізується. Сьогодні критичні ситуації: Київ - бачимо стабілізацію, але на досить високих рівнях, бачимо, що зростає значно Харків, бачимо, що підключився до епідпроцесу Дніпро", - сказав головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає НВ.

Для міст-мільйонників характерне широке поширення інфекції і швидке заповнення лікарень хворими. Таку закономірність пов'язують з великими скупченнями людей в торгових центрах та в транспорті. Під час перевірок виявляють багато порушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли та де почнуть щеплювати вакциною Pfizer

В цілому по країні епідситуація стабілізувалася, каже Ляшко. Стабілізувалася кількість викликів екстреної допомоги та кількість виїздів бригад.

Львівська комісія з надзвичайних ситуацій продовжила жорсткий карантин до 4 травня. Всі послаблення карантину повинні супроводжуватися суворим дотриманням всіх карантинних вимог. Порушників закриватимуть того ж дня.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко назвав міста, у яких зберігається критична ситуація з коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі