пʼятниця, 16 квітня 2021 20:30

У Львові продовжили локдаун, але будуть послаблення

У Львові продовжили локдаун, але будуть послаблення
У Львові жорсткий карантин продовжили до 4 травня. Фото: Reuters

Львівська комісія з надзвичайних ситуацій продовжила жорсткий карантин до 4 травня.

"Рішення комісії з надзвичайних ситуацій: посилений карантин у Львові продовжено до 4 травня. З понеділка 19 квітня за парти повертаються учні 1-4 класів. З 19 квітня непродовольчі ринки можуть відновити свою роботу по окремому протоколу. Також починають роботу літні майданчики і тераси закладів громадського харчування", - повідомив львівський міський голова Андрій Садовий у Facebook.

Всі послаблення карантину повинні супроводжуватися суворим дотриманням всіх карантинних вимог. Порушників закриватимуть того ж дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові розгортають тимчасові госпіталі для хворих на коронавірус

"Сьогодні міські лікарні завантажені на 63%. Я прошу зрозуміти, що ці заходи не є зеленим світлом і завершенням карантину. Мені дуже тривожно щоранку відкривати статистику госпіталізацій, тому що вона досі залишається невтішною. Люди потрапляють до лікарень у важкому стані. Не нехтуйте карантинними правилами", - зазначив мер Львова.

У Львові прийняли рішення щодо закриття ресторанів та нічних клубів, яких впіймали на порушенні карантинних обмежень. Йдеться про кальян-бар "Дира" (на площі Петрушевича,5), кафе Cat Cafe (на площі Генерала Григоренка, 1), кафе 143 lounge Lviv (вул. Дорошенка, 7), паб "Залізна шапка" (вул. Театральна, 23), ресторан-клуб "Art-hall" (проїзд Крива Липа, 6). Попередження також отримав ресторан Бачевських.

Зараз ви читаєте новину «У Львові продовжили локдаун, але будуть послаблення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі