субота, 08 травня 2010 18:29

Львів відзначив день народження парадом (ФОТО)
15

Фото: ФОТО: Ігор Хомич / Gazeta.ua
754-річчя Львова розпочалося театралізованим парадом. Із площі Міцкевича процесія на чолі з муніципальним оркестром рушила в напрямку Оперного театру. За музиками - три лицарі з корогвами на конях. Далі - дитячі колективи, актори Театру Воскресіння на ходулях, молодіжні й спортивні організації.
У каретах безкоштовно везли дітей. На Площу Ринок завернула уся процесія крім акторів на ходулях. Кажуть, що про бруківці не пройдуть. Під звуки маршу "За Україну" над ратушею підняли прапор Львова. Оркестр барабанщиць зустрічали оплесками й свистом.
"Шкода, що вони не моделі й спідниці і них не дуже короткі, - прокоментував дійство кореспондентам Gazeta.ua львів'янин Андрій. - Виглядало б ефектніше."
На дійство прийшли подивитися близько 1,5 тисячі львів'ян. У багатьох в руках парасольки - прогнозують зливу. Міський голова Андрій Садовий заявив, що цьогорічне свято буде домашнім і затишним.
"Хочу відвідати якомога більше заходів," - сказав мер.
Святкові заходи триватимуть 3 дні з 8 по 10 травня. На цей час рух центром міста перекрито.















Зараз ви читаєте новину «Львів відзначив день народження парадом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі