субота, 28 жовтня 2023 08:30

Місячне затемнення 2023: які чотири знаки відчують його вплив на собі

Місячне затемнення 2023: які чотири знаки відчують його вплив на собі
У суботу матимемо повню і місячне затемнення. Фото: pixabay.com

У вихідні 28-29 жовтня життя перевірятиме на чесність. Не поширюйте пліток, не беріть чужого. Все хороше і так скоро прийде у ваше життя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У суботу матимемо повню і місячне затемнення, - говорить астрологиня. – Його найбільший вплив на собі відчують Стрільці, Близнюки, Скорпіони і Леви. У свідомості людей пануватиме тривожність і розгубленість. Відпочити спокійно, розслабившись на самоті, буде складно. Шукайте собі неважку приємну фізичну роботу. Більше гуляйте пішки. Проведіть час в невеликій гарній компанії. Неділя буде менш напруженою. Не слід цими днями подорожувати. Далеко від дому траплятимуться неприємні несподіванки. Контролюйте витрати. Протипоказані оперативні втручання. Є ризик значної втрати крові. Найкращий час для боротьби зі шкідливими звичками. Подумайте про здорове харчування".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Годі займатися самообманом. Час іти з невдалих проектів. Нова робота потішить колективом і заробітками. Стережіться шахраїв. Замикайте свої помешкання, облаштовуйте сигналізацією автомобілі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це час процвітання. Заробітки зростають. Але щоб отримати максимум, доведеться докласти зусиль. Нічого випадкового не буває. Придивляйтеся до змін як до подарунку долі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Пильнуйте за гаманцем на ринку чи в крамницях. Частіше траплятимуться крадіжки. Перевіряйте перед виходом, чи вимкнені побутові прилади.

Рак (22 червня – 22 липня)

Легко буде позбутися шкідливих звичок. Кидайте курити. Не налягайте на солодощі. Аби відмовитися від цукерок і випічки, доповніть раціон сухофруктами й горіхами.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Прислухайтеся до своїх бажань, беріться до справи з натхненням. Здивуєтеся, як багато вдаватиметься. Зараз не слід робити пластичні операції, розпочинати ремонт, змінювати колір волосся.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не залишайте малечу без нагляду. Діти можуть знайти собі небезпечну забавку. Гірше почуватимуться хворі на гіпертонію. Слідкуйте за самопочуттям. Вчасно звертайтеся до лікаря та майте необхідні медикаменти в аптечці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз до -15°С і Новий рік із "плюсом": дали прогноз на зиму

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відкладіть купівлю взуття. Оберете незручну, але дорогу модель, яку рідко носитимете. Уникайте побачення з тими, кого зустріли цього тижня в інтернеті. Знайомство розчарує. Зважайте на біль у горлі. Розпочніть лікування після перших ознак застуди.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Людям не сидітиметься на місці. Усі кудись поспішатимуть. Бракуватиме терпіння вислухати до кінця співрозмовника. Не намагайтеся комусь пожалітися цього дня. Хочете, щоб вас вислухали, зверніться до психолога.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Багато цікавих підказок відшукаєте у соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом. Не варто йти на курси. Викинете гроші на вітер, а необхідних знань не отримаєте.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Варто шукати нові дім чи квартиру. На ринку буде багато вигідних пропозицій. Зумієте вдало скористатися заощадженнями.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Заробітки потішать. Не економте на потребах родини. Якщо треба заощадити, відкладіть придбання техніки та одягу. Познайомитеся ближче з людиною, яка давно подобається.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вдасться легко змінити професію чи хобі і почати заробляти більше. Лише надмірна сором'язливість завадить. Над цим варто попрацювати. Запишіться на ораторські курси.

Листопад – вдалий місяць для знайомства і початку нових стосунків. Якщо хтось вам подобається, не гайте часу і запросіть цю людину на побачення. Астрологиня приголомшила любовним прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Місячне затемнення 2023: які чотири знаки відчують його вплив на собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі