субота, 07 червня 2014 09:34

Лукашенко приїхав на інавгаріцію Петра Порошенка з найкрутішим кортежем

Лукашенко приїхав на інавгаріцію Петра Порошенка з найкрутішим кортежем

У Київ з'їхалися гості, які прибули на урочисту інавгурацію президента України Петра Порошенка. Президент Білорусі Олександр Лукашенко вже встиг відзначитися найрозкішнішим кортежем.

З обіду п'ятниці даішники розчищали рух транспорту до центру міста. Через це вже о сімнадцятій годині Харківська площа на виїзді зі столиці перетворилася на суцільний затор. По дорозі до аеропорту "Бориспіль" кожні п'ятсот метрів за безпекою стежили наряди міліції і періодично перекривали рух для громадян, повідомляє "ТСН".

В аеропорту почесних гостей чекали великі кортежі. Офіційних представників саджали в автомобілі відразу з трапів літаків і в супроводі міліцейських машин зі спецсигналами відправляли в Київ.

Найбільш вражаючий кортеж виявився у президента Білорусі Олександра Лукашенка - автоколона з одинадцяти автомобілів. На цей раз він прилетів без свого молодшого сина.

Дуже скромно в п'ятницю вели себе росіяни. Офіційну делегацію на інавгурації очолює посол Російської федерації в Україні Михайло Зурабов. Він скромно вийшов з виходу із залу офіційних делегацій, сів у свій "Мерседес" і в супроводі лише охорони свого посольства попрямував до своєї резиденції.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко приїхав на інавгаріцію Петра Порошенка з найкрутішим кортежем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі