середа, 08 квітня 2009 16:31

Лобода не потрапила в десятку лідерів "Євробачення-2009"

 
Букмекерські контори приймають ставки на учасників конкурсу "Євробачення", фінал якого відбудеться в московському спорткомплексі "Олімпійський" 16 травня. Нагадаємо, що всі представники країн-учасниць і порядкові номери їхніх виступів вже відомі. До того ж в понеділок стало ясно, в якій послідовності голосуватимуть країни під час конкурсу "Євробачення", а букмекерські контори почали приймати ставки на учасників конкурсу.

За даними британської контори William Hill, в трійці лідерів зараз знаходяться Норвегія, яку представлятиме Олександр Рибак, Греція, за яку виступить Сакіс Рувас, і Туреччина, яку представить співачка Хадісе. Від Франції цього року заявку на участь в "Євробаченні-2009" подала одна з найвідоміших співачок світу Патрісія Каас, яка на даний момент розташувалася на 18-му місці.

Росія, за даними букмекерів, відкриває другу десятку разом з Естонією та Фінляндією. Нагадаємо, що оголошення рішення про те, що Анастасія Приходько представить Росію на конкурсі, спровокувало грандіозний скандал за участю продюсерів, виконавців і навіть депутатів Держдуми.

Україна взагалі могла не встигнути подати заявку на участь в "Євробаченні-2009" вчасно через розбірки після відбіркового туру. У результаті представляти країну 16 травня буде українка Світлана Лобода, яка за ставками зараз знаходиться на 16-му місці.

Що стосується решти республік колишнього СРСР, то вони розподілилися за списком достатньо нерівномірно. Азербайджан розташувався на п"ятому місці, Латвія та Молдова - слідом за Росією, а Естонія випереджає на один рядок Анастасію Приходько. Білорусь і Латвія замикають список претендентів на перемогу в конкурсі.

Нагадаємо, що Росія потрапила у фінал конкурсу автоматично, оскільки отримала перемогу на торішньому "Євробаченні". Крім того, у фіналі, минувши півфінали, за регламентом конкурсу виступлять країни "великої четвірки" - Франція, Німеччина, Іспанія та Велика Британія. Багатьом країнам ще доведеться позмагатися за право виступати у фіналі конкурсу в Москві.

Як писала раніше Gazeta.ua, сьогодні на офіційному сайті Світлани Лободи з"явилося відео, з яким співачка поїде на цьогорічне "Євробачення". Цікаво, що відео складається з різних частин старих кліпів Лободи. З нового там лише кадри з декораціями для виступу на конкурсі та вбрання співачки.

За матеріалами Дни.ру, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лобода не потрапила в десятку лідерів "Євробачення-2009"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі