понеділок, 09 лютого 2009 16:51

Лікарі ледь встигли врятувати Йосипа Кобзона

Лікарі ледь встигли врятувати Йосипа Кобзона
Останнім часом хвороби буквально долають знаменитого виконавця Йосипа Кобзона. Не встиг Йосип Давидович оговтатися від однієї недуги, коли в результаті невдалої операції в Німеччині у нього стали розходитися післяопераційні шви, як сталася інша. Метр простудився і підхопив запалення легенів. Симптоми хвороби не відразу дали про себе знати, тому хвороба виявилася запущеною. Головні болі і погане самопочуття Кобзон довгий час списував на капризи погоди.

Напередодні у Йосипа Давидовича різко піднялася температура. Стурбована здоров"ям дружина Неллі Михайлівна тут же викликала бригаду "швидкої допомоги". Медики ж і наполягли на екстреній госпіталізації.

- Йому дуже погано, - говорить засмучена дружина Кобзона Неллі Михайлівна. - На "швидкій" в лікарню відвезли. Я благаю Бога, щоб він швидше видужав. У лікарні виявилось, що у Йосипа Давидовича запалення легенів. Йому виділили окрему комфортабельну палату.

Стабілізувати стан Йосипа Давидовича медикам вдалося через декілька годин після госпіталізації.

За матеріалами Life.ru, Topnews

Зараз ви читаєте новину «Лікарі ледь встигли врятувати Йосипа Кобзона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі