середа, 06 березня 2024 13:45

Лідер гурту ТНМК згадав, як уперше зіткнувся зі смертю на війні

Лідер гурту ТНМК згадав, як уперше зіткнувся зі смертю на війні
Фагот у перші дні війни вступив в добровольчий батальйон "Реванш". ФОТО: надане Олегом Михайлютою

Лідер гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта у перші дні повномасштабної війни приєднався до добровольчого батальйону "Реванш". У його складі звільняв села Мощун та Лук'янівку на Київщині.

В інтерв'ю Gazeta.ua репер згадав, як уперше відчув в буквальному сенсі "подих смерті".

"Ніколи не забуду перші втрати в батальйоні. На Лук'янівці наші пацани зайняли позиції, але ворог почав вибивати. Ми приїхали на місце, в закривавлений окоп. Той момент сильно вразив.. Адже із загиблим я ще зранку снідав, а ввечері його вже не стало. І це вбивство відбувається в Києві, у центрі Європи - в сучасному цивілізованому світі", - пригадав Фагот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони слимаки" - Фагот розніс "Басту" та сказав, чи спілкується із артистами РФ

Музиканта обурює поведінка деяких країн, які ставлять свої інтереси вище за життя сусідів.

"Наприклад, поляки, які зараз своїми протестами перекривають Україні кисень. Направду я тут себе сильно стримую, щоб не набажати їм того, що переживають українці" - заявив Олег Михайлюта.

Повну версію інтерв'ю з Фаготом читайте сьогодні на Gazeta.ua

Українські артисти мають бути готовими узяти в руки зброю та захищати державу на рівні з іншими громадянами. Коли йдуть вбивати тебе – треба брати в руки зброю. Це стосується абсолютно всіх, заявив лідер гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта.

Зараз ви читаєте новину «Лідер гурту ТНМК згадав, як уперше зіткнувся зі смертю на війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі