понеділок, 03 лютого 2020 13:53

Куди піти у Києві в лютому
13

Останній місяць зими пропонує киянам і гостям столиці великий вибір різноманітних заходів, на яких можна активно відпочити, перейняти досвід успішних бізнесменів, позмагатися, уболівати за українських спортсменів, потанцювати під романтичні композиції та послухати виконання улюблених виконавців і хітів.

Зимова країна на ВДНГ (до 1 березня)

Вхід - безкоштовний

Автор: uFest.in.ua
 

Парк-фестиваль розташований на території "Експоцентру України". Зимовий розважальний комплекс найбільший у Європі за кількістю локацій. Наразі відвідувачам пропонують ковзанку, дитячі та дорослі тюбінгові гірки, "Замок крижаних скульптур", контактний зоопарк, ферму тропічних метеликів, мотузковий парк Sky Park, вуличний фудкорт, ресторани тощо. Щовихідних відбувається нова тематична програма.

Вікенд вареників (8-9 лютого)

Вхід - безкоштовний

Автор: http://tvoemisto.tv/
 

На святі, яке відбудеться на ВДНГ, відвідувачам пропонуватимуть вареники з солоними і солодкими начинками та різноманітними приправами. Організатори влаштують конкурс на найшвидше поїдання вареників "Спритні щелепи", лотерею "Еники Беники їли вареники" і рекордне поїдання вареників. Для дітей організують розваги з аніматорами-варениками і вареникову дискотеку. Крім цього, облаштують тематичну фотозону за мотивами "Вечорів на хуторі біля Диканьки".

Вікенд кохання (14-16 лютого)

Вхід - безкоштовний

Автор: krasainfo.com
 

До Дня святого Валентина закохані можуть взяти участь у встановленні рекорду України за кількістю пар, що одночасно цілуються. Для цього потрібно заповнити форму реєстрації, в якій вибрати дату й час, коли пара плануєте долучитися до дійства. Також відбудеться весілля корінних жителів "Зимової країни на ВДНГ" - сніговиків Добряка і Няші, які заручилися в новорічну ніч.

Вікенд сала (22-23 лютого)

Вхід - безкоштовний

Автор: Советnews
 

На великому ярмарку відвідувачам пропонуватимуть скуштувати і купити додому сало від різних кухарів. Крім цього, пройде святковий концерт, а для "вимірювання" національної сили облаштують атракціон "Саломір".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У церкві XI століття можна побувати віртуально

Метод Гронхольма (4 лютого)

Квитки: 250–500 грн

Автор: kiev.karabas.com
 

У Будинку офіцерів пройде вистава каталонського драматурга, сценариста і перекладача Жорді Гальсерана. Головні герої – шукачі роботи, які мають пройти співбесіду в солідній фірмі. Кожен вважає себе найкращим і єдиним гідним кандидатом. Однак співбесіда проходить не індивідуальна, а групова. Крім цього, до кандидатів ніхто з компанії не виходить, вони лише чують і бачать на екрані вказівки, що стають усе дивнішими та жорстокішими. Вистава йде російською мовою і триває 2 год. Організатори не рекомендують відвідувати її особам, молодшим за 18 років.

Виставка костюмів "Магія кіно" (до 13 лютого з 12:00 до 20:00)

Квитки: 90–390 грн

Автор: kiev.karabas.com
 

Це спільний проект українських кінокомпаній – FILM.UA Group і StarLight Entertainment. На заході представлятимуть експозицію костюмів, постерів та інших предметів, що активно використовувалися під час зйомок українського кіно. Предмети одягу кіногероїв створювали дизайнери Ольга Навроцька, Леся Патока, Антоніна Белінська та іншимі. Організатори покажуть вбрання персонажів спільного українсько-американського фільму "Захар Беркут", драми "Віддана", телесеріалу "Кріпосна", костюми учасників спектаклю "Викрадена принцеса" та 5D-шоу "Winterra. Легенда Казкова краю".

Чемпіонат світу з професійного боксу WBA. Dalakyan vs Perez (8 лютого, 17:00)

Квитки: 600–1810 грн

Автор: kiev.karabas.com
 

Подія відбудеться на вертолітному майданчику, КВЦ "Парковий". Бій пройде за звання чемпіона світу за версією World Boxing Association. У поєдинку зійдуться молодий український боксер Артем Далакян і венесуелець Джоспер Перес. Наразі Артем Далакян претендує на лідерство у своєму дивізіоні за версіями WBC, IBF та WBO. 32-річний спортсмен має 19 перемог і жодного програшу. 14 боїв виграв, нокаутувавши суперника. Джоспер Перес входить до десятки найкращих в асоціації. За свій стиль і натиск отримав прізвисько "Лавина".

#ПРОЛЮБОВ (14 лютого, 19:00)

Квитки: 400–1000 грн

Автор: kiev.karabas.com
 

У Stereo Plaza в День всіх закоханих пройде музичний вечір за участю гуртів "Скрябін", "Друга Ріка" та LETAY. Торік гурту "Скрябін" виповнилося 30 років. Від 2018-го партії Андрія Кузьменка виконує рокер Yurcash (Юрко Юрченко). На концерті вони співатимуть #ПРОЛЮБОВ до музики, до Батьківщини і до Кузьми. Гурт "Друга Ріка" має незмінного лідера колектива з 1996-го Валерія Харчишина, який планує цього вечора подарувати особливий романтичний настрій. Харківський колектив LETAY у лютому 2018-го випустив відео на пісню "Кохайтесь", який став гімном весні й коханню. Також вони випустили пісню-присвята коханій – "Мила моя", яку вони виконували в ефірі відбору на "Євробачення-2019".

Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever (14 лютого, 20:00)

Квитки: 230–550 грн

Автор: kiev.karabas.com
 

П'єсу на тему проблем і нерозуміння у стосунках між чоловіками та жінками, яку написав американский актор і комік Роб Беккер покажуть у Центрі культури та мистецтв МВС України. Вперше глядачі її побачили 1991-го. Того ж року пройшла прем'єра вистави в Сан-Франциско. Потім у Далласі, Вашингтоні, Філадельфії та Чикаго. 1995-го відбулося відкриття на Бродвеї. За 2,5 роки спектакль ставився в театрі Helen Hayes Theater 702 рази і ввійшов до книг рекордів як найтриваліше сольне шоу в історії Бродвею.

Cirque du Soleil. Crystal (13–16 лютого, 11:00, 15:00, 19:00)

Квитки: 1499–2299 грн

Автор: kiev.karabas.com
 

Cirque du Soleil – одна з найбільших циркових компаній. У штаті вона має близько 4 тис. працівників із різних країн. У виставах одночасно зайняті декілька різних труп, що дозволяє артистам постійно гастролювати на різних континентах. Cirque du Soleil не використовує тварин у своїх виставах, учасники вражають глядачів трюками та художнім виконанням всіх номерів. Шоу рекомендовано для будь-якого віку. Дітям до 5 років без окремого місця вхід безкоштовний (потрібно мати копію документа, що підтверджує вік на дату заходу). Діти від 14 років можуть прийти без супроводу дорослих, діти до 14 років – у супроводі дорослих, яким також потрібен квиток. Подія відбудеться у Палаці спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві змінять ціну проїзних квитків

Tarantinomania (16 лютого, 19:00)

Квитки: 300–1500 грн

Автор: kiev.karabas.com
 

Музичний вечір у Caribbean Club пройде в компанії хітів–саундтреків до фільмів легендарного американського режисера Квентіна Тарантіно. Виконавці - артисти Національного академічного оркестру народних інструментів. Цього дня прозвучать саундтреки до "Скажених псів", "Криминального чтива", "Джанго звільненого", "Убити Білла", "Одного разу в Голлівуді" та інших блокбастерів. Вокальні партії виконають фіналісти "Голосу країни" Віра Кекелія та Роман Дуда.

DreamBIG Forum – Форум великих мрійників (27 лютого)

Квитки: 1400–25 000 грн

Автор: kiev.karabas.com
 

Масштабна подія, що об'єднає видатних бізнесменів, громадських діячів і спортсменів пройде в київському Палаці спорту. Їхня мета – поділитися з гостями своїми мріями та досвідом їхнього втілення для подальшого розвитку й перемог. Організатором форуму став бізнесмен, філантроп, засновник Taryan Group Артур Мхітарян. Він був найкращим топменеджером будівельної галузі 2018 і 2016 років за версією Delo.ua, є володаром премії Business Speaker Awards 2019, входить до топ-15 рейтингу "Лідери змін" за версією журналу "БІЗНЕС". До його команди входять: арабський бізнесмен і державний діяч Ахмед Бін Байат, американський письменник Роберт Грін, перший президент незалежної України Леонід Кравчук, український підприємець і маркетолог Андрій Федорів. Прибуток від продажу квитків організатори DreamBIG Forum збираються відправити на благодійність.

Kozak System (29 лютого, 19:00)

Квитки: 250–950 грн

Автор: kiev.karabas.com
 

Концерт пройде у Міжнародному центрі культури та мистецтва. До складу Kozak System увійшли п'ятеро колишніх учасників рок гурту "Гайдамаки". 2012-го вони створили власний колектив на чолі з вокалістом Іваном Леньо. За час свого існування Kozak System випустили 3 власних альбоми – "Шабля", "Живи і Люби" та "Не Моя", і один у співпраці з лідером гурту "Плач Єремії" Тарасом Чубаєм – "Пісні самонаведення". На концерті вони представлять новий альбом – "Закохані злодії".

В останній день зими в клубі Atlas відбудеться гучний концерт легендарного метал-гурту HammerFall. Легендарна шведська команда привезе новий альбом Dominion.

Зараз ви читаєте новину «Куди піти у Києві в лютому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі