четвер, 04 червня 2009 08:41

Криваве ДТП в Мексиці: загинули 16 людей

Криваве ДТП в Мексиці: загинули 16 людей
Крупна дорожньо-транспортна пригода сталась в Мексиці. У центральному штаті Сан-Луїс-Потосі зіткнулися пасажирський автобус і вантажний автомобіль. За попередніми даними, в результаті автокатастрофи загинули 16 людей.

Трагедія сталась в середу на шосе, що звв"язує цей штат з сусіднім районом Тамауліпас.

Пасажирський автобус через невстановлені поки причини врізався у вантажну автомашину і запалав. На місці загинули 15 пасажирів і водій автобуса.

Останнім часом в Мексиці зросла кількість ДТП. Намагаючись хоч трохи зменшити число аварій, місцева влада взимку посилила покарання для водіїв. Так, автомобілістам заборонили голитися за кермом - за таке порушення штраф у розмірі більше 30 доларів. Такий же штраф загрожує і тим водіям, які накладають, знаходячись за кермом, макіяж. Окрім цього, згідно новим правилам, мексиканцям не можна під час поїздки на автомобілі тримати на колінах тварин.

Такі нововведення в поліції Мексики пояснюють зростанням аварійності: збільшується відсоток ДТП, з таких причин, як розмови по телефону, гоління або макіяж. Раніше такі випадки вважалися вкрай рідкісними, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Криваве ДТП в Мексиці: загинули 16 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі