середа, 25 вересня 2024 12:16

Кросівки, підсумки та намети: військових запитали про їхні потреби

Кросівки, підсумки та намети: військових запитали про їхні потреби
Міноборони провело опитування щодо потреб військових. Фото: argumentua.com

Департамент політики закупівель Міноборони спільно з командуванням сил логістики провів опитування військових щодо речового забезпечення.

Опитування проводилось у липні-серпні й показало, чого зараз не вистачає українським захисникам. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Зокрема, військові висловили побажання видавати їм демісезонні куртки (вітровки), одномісні індивідуальні намети. А також підсумки для планшетів та турнікетів, військові бейсболки, тактичні кросівки тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що заважає Україні формувати ефективні бойові підрозділи - аналітики пояснили

Зараз у Міноборони розробляють технічні специфікації для бейсболок, штанів з наколінниками та підсумків для турнікетів і планшетів. Стверджують, що, за даними опитування, саме ці речі є найпотрібнішими.

"Ми прагнемо забезпечити наших військових усім необхідним для ефективного виконання завдань. Під час опитування вони висловили конкретні побажання щодо речового майна, якого їм бракує. Ми це врахуємо", - зазначив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про збільшення на 500 млрд грн цьогорічних витрат держбюджету на військові потреби.

Парламент ухвалив цей закон 18 вересня. Таким чином видатки бюджету цього року становлять рекордні для України 3,73 трлн грн.

Зараз ви читаєте новину «Кросівки, підсумки та намети: військових запитали про їхні потреби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі