пʼятниця, 10 лютого 2017 13:55

Кросівки від Chanel та годинники по $5 тис. - що носять українські депутати

Кросівки від Chanel та годинники по $5 тис. -  що носять українські депутати

Більшість опитаних народних депутатів не приховують, що скуповуються за кордоном. Та переконують, що там одяг в рази дешевший.

Про це йшлося в сюжеті ТСН.

Лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко заявив, що в нього увесь одяг – від Михайла Вороніна. "Радикал" Ігор Мосійчук ошелешив тим, що вдягається "від своєї тещі", яка директор виробництва фірми костюмів і продає йому все зі знижкою 50%. Нардеп Віктор Галасюк показав лацкан піджака італійського бренду і запевнив, що він коштує €100. Сергій Рибалка заявив, що носить одяг фірми Patrick Hellmann за €700.

Нардеп Борислав Розенблат запевняв, що в нього немає жодної розкоші. А годинник за $5 тис. він вважає недорогим. Тетяна Бахтєєва свій годинник за $3 тис.теж назвала дуже дешевим. Антон Геращенко продемонстрував отриманий від секретаря РНБО Олександра Турчинова годинник – за заслуги та успіхи у формуванні добровольчих батальйонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шабля, тарілки, книги - що дарували Гройсману торік

Ганна Гопко зізналася, що багато подорожує світом і купує одяг за кордоном, а Олександра Кужель багато років надає перевагу тільки одному діловому бренду "Ескада". В Нью-Йорку на 5-й авеню їхній костюм можна купити за $200-300.

Наталія Королевська розповіла про куплені через інтернет кросівки Chanel, які виявилися китайськими. Ольга Червакова поскаржилася, що їй не вистачає саме джинсів і кросівок, бо вона втомилася від офіційно-ділового стилю.

Раніше народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко була шокована цінами на одяг у магазинах. І пообіцяла одягатися на секонд-хенді.

Зараз ви читаєте новину «Кросівки від Chanel та годинники по $5 тис. - що носять українські депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі