середа, 23 серпня 2006 09:57

Крим готовий виконувати програму Партії регіонів

Голова Верховної Ради АРК Анатолій Гриценко заявив, що кримські органи влади всіх рівнів будуть виконувати кожний пункт програми Партії регіонів. Про це він повідомив на нараді з керівництвом автономії, присвяченій підсумкам візиту до Криму Прем"єр-міністра України Віктора Януковича.

Гриценко нагадав, що Партія регіонів, лідером якої є Янукович, взяла "дуже серйозні зобов"язання перед українським народом", тому влада всіх рівнів відповідатиме за виконання кожного пункту програми Партії регіонів.

- Враховуючи, що в цій програмі нічого антисоціального нема, в її реалізації повинні бути зацікавлені всі політичні сили півострова, – наголосив спікер.

Голова парламенту автономії також зазначив, що сьогодні в Криму склалася якнайсприятливіша атмосфера взаємовідносин представницької і виконавчої гілок влади, "про яку останні 15 років могли тільки мріяти".

Нагадаємо, що під час свого візиту до Криму Янукович визначив проблемні питання, що існують в автономії, і публічно висловив невдоволення роботою кримської влади, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Крим готовий виконувати програму Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі