вівторок, 14 липня 2020 13:44

Криклій пояснив, як пройти тест на коронавірус в аеропорту

Криклій пояснив, як пройти тест на коронавірус в аеропорту
Тест оплачується виключно онлайн. Фото: pixabay

Як проходити тестування на коронавірус в аеропорту, пояснили в Міністерстві інфраструктури.

Здати тест можуть усі, хто хоче достроково припинити самоізоляцію відповідно до алгоритму припинення самоізоляції, про це міністр інфраструктури Владислав Криклій написав на своєму Telegram-каналі.

За його словами, цими послугами можуть скористатися пасажири, які виїжджають з України до тих країн, де обов'язковою умовою є наявність негативного результату на Covid-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онлайн реєстрація та маски: аеропорти опублікували правила польотів

Як проходить тестування: забір матеріалу проводять у пункті забору в аеропорту. Результати тесту будуть готові через 24 години, після чого ця інформація автоматично передається спочатку у Центр громадського здоров'я, а потім - у додаток "Дій вдома".

Тест оплачується виключно онлайн. При його здачі необхідно заповнити роздруковану форму з підписом особи, яка тестується. Номер телефону, що вказується у формі, повинен збігатися з вашим номером у додатку "Дій вдома".

В аеропортах Києва та Львова встановлять лабораторії для перевірки на Covid-19. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у ході наради з президентом Володимиром Зеленським.

Зараз ви читаєте новину «Криклій пояснив, як пройти тест на коронавірус в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі