середа, 23 серпня 2023 06:00

Кращого моменту годі чекати – назвали п'ять найуспішніших знаків зодіаку

Кращого моменту годі чекати – назвали п'ять найуспішніших знаків зодіаку
Це чудовий період, аби розібратися з бажаннями і поставити перед собою нові цілі. Фото: pixabay.com

23 серпня не дивіться з сумом у минуле. Складайте плани на осінь і насолоджуйтеся плодами своєї праці. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня люди частіше згадуватимуть прикрі випадки з життя, - говорить астрологиня. – Не варто дивитися у майбутнє з песимізмом. Ваша доля у ваших руках. Це чудовий період, аби розібратися з бажаннями і поставити перед собою нові цілі. Кращого моменту годі чекати. Суперуспішними себе відчують Тельці, Раки, Риби, Терези і Козороги. Відкладіть пошуки своєї пари. Не слід намагатися причарувати свого обранця. Люди швидше бачитимуть недоліки ближнього, ніж його чесноти. Складний день для керівників усіх рівнів. Прийняті рішення виявлятимуться невдалими. Не складатиметься діалог з підлеглими. Важко йтиме торгівля. Губитимуться речі й цінна інформація".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Коштів стає менше. Але це не привід відмовляти собі у приємних дрібничках. Користуйтеся підказками людей, яким ви не байдужі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Багатообіцяючий день, який принесе гарні результати. Стежте за графіком транспорту. Через спізнення на роботі можуть виписати догану і зняти премію.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Досить уникати людей, яких не хочете бачити. Зустріньтеся, поясніть все одне одному і припиніть стосунки, які для обох стали тягарем. Попереду набагато кращі часи.

Рак (22 червня – 22 липня)

Замість того, щоб долати проблеми, втікатимете від них. Налагоджений бізнес даватиме добрий заробіток. Нові кафе чи крамницю краще відкривати у вересні.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Святкуйте дні народження, запрошуйте у гості тих, кого любите. Щаститиме мандрівникам. Вирушайте у подорож чи відрядження. Саме в дорозі зустрічатимете хороших людей, які в подальшому стануть надійними партнерами по бізнесу чи друзями.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Постійно щось відриватиме від роботи і змусить скасувати плани. Підніме настрій похід по магазинах. Переплатите за товар, думаючи, що дорожчі речі – якісніші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Доля вам посміхнеться. Фінанси надходитимуть вчасно. Вдалими будуть покупки для школярів. Обирайте ранці та спортивну форму.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви сповнені сил та ідей. Зустрічатимуться потрібні люди, знаходитимуться речі, у яких відчуваєте потребу. Час складати плани на осінь. Вона буде особливо щедрою на подарунки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Кохані уникатимуть зустрічі з вами. Не наполягайте. Дайте їм час, аби розібратися у своїх почуттях. Це час вигідних фінансових пропозицій. Розгляньте їх і прийміть мудрі рішення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Фортуна – на вашому боці. Матимете усе для того, щоб досягти свого. Побачення розчарує. Люди, які набиватимуться у партнери, навряд чи зроблять вас щасливими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Справи підуть краще, ніж на початку тижня. Вдасться добре заробити. Після обіду захочете усамітнитися. Облаштуйте собі комфортний лежак на балконі. Почитайте улюблену книгу. Відкладіть смартфон на кілька годин. Нехай відпочинуть очі і голова.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Виявляйте стійкість, не бійтеся перешкод. Майте до всього власну думку і не дозволяйте себе переконати. Очікується стабільний прибуток. Придивіться до додаткових джерел заробітків. Це допоможе відчувати себе впевненіше.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень. Вона розповіла, чому цей час такий особливий для кожного українця.

Зараз ви читаєте новину «Кращого моменту годі чекати – назвали п'ять найуспішніших знаків зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі