субота, 04 квітня 2020 18:21

Коронавірус: у Києві можуть заборонити пересуватися на автомобілях

Коронавірус: у Києві можуть заборонити пересуватися на автомобілях
Кличко заявив, що у Києві можуть заборонити пересуватися автомобілями. Фото: КМДА

У Києві через коронавірус можуть заборонити пересуватися по місту на приватних автомобілях.

Це станеться у випадку зростання захворюваності COVID-19, заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу ZIK.

"У разі, якщо у нас буде поширюватися ця хвороба досить сильно і якщо ми побачимо збільшення - кратне збільшення, для того, щоб інфекційного вибуху не було, коли можуть бути інфіковані тисячі або десятки тисяч людей, ми однозначно будемо приймати більш жорсткі правила і можемо припинити взагалі пересування вулицями нашого міста приватного транспорту", - сказав він.

Водночас Кличко наголосив, що влада сподівається на хороший розвиток подій, але при цьому потрібно бути готовим і до можливого гіршого сценарію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від коронавірусу помер водій "швидкої"

"Ми сподіваємося на хороший розвиток подій, але, незважаючи на це, ми повинні також розраховувати і на поганий сценарій, від якого, на жаль, зараз страждають і США, і Італія, і Іспанія. І не робити ті помилки, які були зроблені іншими містами", - підкреслив мер.

У Києві станом на суботу, 4 квітня, виявили 214 випадків зараження коронавірусом. За останню добу кількість хворих у столиці збільшилася на 25 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус: у Києві можуть заборонити пересуватися на автомобілях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі