четвер, 22 листопада 2007 15:26

Королева Єлизавета II відвідує Уганду (ФОТОРЕПОРТАЖ)
5

Королева Об"єднаного Королівства Єлизавета II прибула в Уганду. Її Величність завтра відкриє Зібрання глав урядів Співдружності в Міжнародному конференсцентрі.

Автоколона Королеви прибула в Державний Будинок Уганди, де її зустрів Президент Йовері Мусевені та його дружина Жанет, а також інші урядові високопосадовці.

ЇЇ розважили танцівники, які виконували традиційні танці. Всередині Державного Будинку президент показав королівським відвідувачам Суд Уганди і інші символи спадщини Уганди.


Сьогодні вранці вона відвідала Центр по турботі для людей, що живуть зі СНІДом. Її Величність сьогодні виступить перед Парламентом і відвідає банкет в Державному Будинку. Королева відкриває саміт Держави завтра вранці.

Це другий візит Королеви до Уганди. Вперше вона відвідала її в 1954 перед тим, як Уганда стала незалежною. Її  син Принц Чарльз, спадкоємець трону, прибуває сьогодні. Це буде його перший візит в Уганду.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Королева Єлизавета II відвідує Уганду (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі