четвер, 12 березня 2009 15:41

Кораблі Чорноморського флоту Росії відкрили вогонь

Кораблі Чорноморського флоту Росії відкрили вогонь
Кораблі і підрозділи берегових військ Чорноморського флоту Російської Федерації до 13 березня у Криму на полігонах бойової підготовки відпрацьовують завдання у рамках заліково-тактичних навчань.

Як повідомили у Службі інформації і громадських зв`язків ЧФ РФ, у морі діють флагман флоту – гвардійський ракетний крейсер "Москва", великий протичовновий корабель "Керч", сторожові кораблі "Ладный" і "Сметливый". "Бойові одиниці виконують спільні залікові бойові вправи. Зокрема, заплановані артилерійська стрільба і стрільба зенітно-ракетними комплексами по надводних морських і повітряних цілях", - йдеться у повідомленні.

На полігоні бойової підготовки артилерійську стрільбу по щиту і пуски зенітних ракет виконують ракетний корабель на повітряній подушці "Бора" і малий ракетний корабель "Міраж".

У районі морського десантного полігону "Опук" великі десантні кораблі "Ямал" і "Азов" відпрацьовують "елементи другого курсового завдання". "Зокрема, кораблям належить відпрацювати виконання артилерійської стрільби і провести тактико-стройове заняття з особовим складом і технікою бригади морської піхоти Чорноморського флоту", - зазначається у повідомленні.

На полігоні "Опук" особовий склад десантно-штурмового батальйону, самохідно-артилерійського дивізіону, інженерно-десантної роти й інших підрозділів бригади морської піхоти ЧФ РФ продовжують виконання завдань за планами польового виходу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кораблі Чорноморського флоту Росії відкрили вогонь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі