понеділок, 26 вересня 2022 06:00

Кому зірки пророкують кар'єрний ріст і зміни в особистому житті – гороскоп на 26 вересня

Кому зірки пророкують кар'єрний ріст і зміни в особистому житті – гороскоп на 26 вересня
Особливої уваги потребують діти й літні люди. Знаходьте час на спілкування з ними. Фото: pixabay.com

26 вересня не відправляйтеся у малознайомі місця. Легко буде заблукати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це найкращий час, аби спланувати жовтень, - говорить Максимова. - Бажатиметься чогось нового. Подумайте, як покращити умови життя. Придбайте нові меблі та інші предмети інтер'єру для затишного відпочинку й роботи. Не час купувати мобільні телефони та комп'ютери. Заздалегідь виходьте з дому у справах. Транспорт може підводити. Особливої уваги потребують діти й літні люди. Знаходьте час на спілкування з ними. Не відмовляйте тим, хто звертається за допомогою. Кар'єрний ріст зірки прогнозують Тельцям і Стрільцям. Зміни в особистому житті чекають на Овнів, Терезів і Скорпіонів. Вам запропонують руку і серце. Від цивільного шлюбу краще відмовитися".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сусіди висловлюватимуть претензії і провокуватимуть на сварку. Спробуйте вирішити проблемні питання мирно. Розмовляйте тихіше, якщо не хочете втратити голос. Голосові зв'язки є вашим вразливим місцем.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Давайте коханим більше свободи. Не утримуйте їх постійно в полі свого зору, бо спрвокуєте на сварку. Довіряйте, а не ревнуйте.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не говоріть про особисті негаразди у колі нових знайомих. Перетворитеся на героя пліток. Побачення краще відкласти. Метушня втомить. Захочеться побути на самоті.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не дивіться з сумом у минуле. Усі зміни на краще. Знаходьте радість у щоденних турботах про близьких. Йти до перукаря краще увечері. Зачіска вдасться.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не ревнуйте коханих до роботи і друзів. Вони мають право на власний час. Ви теж не засиджуйтеся біля ноутбука. Сходіть з друзями на каву чи в кіно. Частину заробленого відправте на рахунок ЗСУ. Підтримуйте своє військо.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Активна переписка в інтернеті дасть бажаний результат. Листування стане початком нового роману. Довго підбиратимете подарунок для друзів і рідних. Віддайте перевагу хорошій книзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнений з полону командир "Азову" освідчився дівчині

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не допускайте конфліктів на роботі. Доведеться мати розмову з керівництвом. Грошей ледве вистачатиме на щоденні витрати. Пережити скруту допоможуть заощадження.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Занадто багато людей втручатимуться у ваші справи. Кохані і діти у цьому не винні. Аби перевести дух після непростого робочого дня, завітайте до кав'ярні і порадуйте себе смачним тістечком.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Заробіток залишатиметься стабільно невисоким. Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі. Доля відводитиме від недобрих людей. Не засмучуйтеся, якщо якусь зустріч доведеться перенести.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вирішення матеріальних питань стане причиною домашніх суперечок. Переконати коханих у власній правоті навряд чи вдасться. Поступіться. З вівторка намітяться зміни на краще.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зміна місця роботи негативно вплине на ваш бюджет. Не слід відсилати резюме та ходити на співбесіди. Гроші водитимуться у вашій кишені. Пошуки додаткових джерел заробітку на певний час треба відкласти.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зміни не за горами. Наберіться терпіння. Не зважайте, що про вас думають інші. Робіть, як зручно вам. Коли обираєте кохану половинку, університет чи роботу, керуйтеся власними бажаннями, а не нав'язливими порадами друзів.

Цього тижня в Україні значно потепліє. Очікується до +20...25°C, а часом і до +27 °C у південній частині, на сході та місцями у центральних областях.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки пророкують кар'єрний ріст і зміни в особистому житті – гороскоп на 26 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі