середа, 05 липня 2023 06:00

Кому зірки пророкують шалений кар'єрний ріст і високу зарплатню – гороскоп на 5 липня

Кому зірки пророкують шалений кар'єрний ріст і високу зарплатню – гороскоп на 5 липня
Липень почався із повні, яка має сильний вплив на все земне. У цей період загострюються хронічні захворювання і душевні розлади. Фото: pixabay.com

5 липня залишайтеся вірними людям, які розраховують на вас. Будь-які тимчасові вигоди не варті того, щоб відмовляти друзям у допомозі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Пам'ятайте, що краще синиця в руках, ніж журавель у небі, - каже Максимова. – Добре просуватимуться щоденні справи. Великим планам не дано здійснитися. Знайте міру в усьому. Цього дня народжуватимуться оригінальні технічні рішення. Не поспішайте відкидати їх через нестандартний підхід. Гарний день для навчання й підвищення кваліфікації. Шалений кар'єрний ріст і високу зарплатню зірки обіцяють Тельцям, Овнам, Левам і Терезам. Не час звертатися до суду чи до керівництва. Вирішення вашого питання затягнеться. Частіше спалахуватимуть конфлікти з родичами. Бережіть дорогих людей. Уникайте спірних питань під час розмов. Гарний час для лікування й профілактики серцево-судинних захворювань".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Погано вестиметься тим, хто звик сидіти на одному місці і не любить змін. Щаститиме сміливим і наполегливим. Не бійтеся ризикувати і пробувати щось нове.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Досить спостерігати, як все вдається в інших. Візьміться за власні справи і здивуєтеся, як успіх усміхнеться саме вам.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Усе вдаватиметься, якщо не поспішатимете. Утримайтеся від придбання авто та меблів. Не обіцяйте комусь матеріальної підтримки. Зараз буде цінною кожна гривня.

Рак (22 червня – 22 липня)

Час здійснювати свої бажання. Нові романтичні стосунки надихатимуть. Випадкова зустріч з колишніми коханцями позбавить вас спокою. Не шкодуйте про втрачені стосунки.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сумуватиметеся за періодом, коли міцно стояли на ногах. Ваші плани хтось постійно руйнуватиме. У колективі ігноруватимуть ваші інтереси, скарги та пропозиції. З'явиться відчуття, що вас хочуть витіснити. Ці хвилювання марні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Стережіться службових романів. Ви легко закохуватиметеся, але поруч не буде надійного партнера. За зраду доведеться заплатити шлюбом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Дотримуйтеся закону. Потрапите у халепу, якщо намагатиметеся його обійти. Розв'язати конфлікт допоможе гарне почуття гумору.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вистачатиме сил, наснаги та ідей, аби гори звернути. Зробіть якомога більше. Завдяки цьому вдасться добре заробити. Увечері сходіть до кінотеатру. Це допоможе відволіктися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Будете забобонними. Бачитиме у всьому знаки і перестороги. Цей тиждень не носить містичного характеру. Відганяйте страхи, прийміть заспокійливе. Заробітки зростають від середи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Тренуйте свою пам'ять. Добре йтиме інтелектуальна діяльність. Варто планувати вагітність. Будуть зачаті гарні і розумні діти. Завагітніти вдасться навіть тим парам, які давно мріють про поповнення у родині.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Невдалий період для пошуку пари. Партнер розчарує вас дуже швидко. Це не та людина, яка варта вашої уваги. Активно формуються шкідливі звички. Не заглядайте у чарку, не починайте палити.

Риби (21 лютого – 20 березня)

З недовірою ставитиметеся до всіх навколо. Зараз важко працюватиметься самотужки. Добре зароблятимуть ті, хто має надійних компаньйонів. Не ставте коханих перед вибором. Вони зроблять його не на вашу користь.

3-9 липня перед вами відчинятимуться будь-які двері. Вдасться вирішити питання, які не могли розв'язати на початку літа. Астрологиня розповіла, кому та що готує найприбутковіший тиждень літа.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки пророкують шалений кар'єрний ріст і високу зарплатню – гороскоп на 5 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі