пʼятниця, 01 липня 2011 12:21

Колумбійці роздяглися заради биків

Захисники тварин з організації Fundacion Defensa Аnimal протестують проти кориди. Вони вийшли на вулиці міста Калі з вимогою відмовитися від кривавих забав з биками.

Оголені протестуючі пофарбували себе в червоний і чорний кольори. Вони лягли на дорогу, сформувавши своїми тілами фігуру бика із закривавленою спиною. Ця інсталяція символізувала тварину, що смертельно поранена під час кориди, з її спини "стирчали" барвисті стріли.

Забави з биками в колумбійському місті Калі проводиться регулярно, у рамках фестивалю сальси та вуличних парадів.

Останнім часом корида здає позиції. Вона втрачає популярність навіть в Іспанії, де бої з биками - багатовікова традиція.

Кориду вже заборонили на Канарських островах і в автономній області Каталонія, можуть заборонити також у Мадридському регіоні.

Нещодавно щонайменше 30 людей отримали поранення під час акробатичної вистави з биками, що проводиться в іспанському місті Тафалья. Одна з тварин перестрибнула через огорожу і атакувала натовп. Глядачі втікли у паніці.

Зараз ви читаєте новину «Колумбійці роздяглися заради биків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі