пʼятниця, 16 вересня 2022 06:00

Коли ситуація зміниться на краще – гороскоп на 16 вересня

Коли ситуація зміниться на краще – гороскоп на 16 вересня
Не варто звільнятися з роботи і переїжджати в іншу країну. Фото: pixabay.com

16 вересня утримайтеся від кредитів, оминайте ломбарди. Викупити закладені туди речі не вдасться. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато що хотітимете, але мало встигнете, – говорить астрологиня. – Люди будуть незадоволені собою, відчують, що збилися зі шляху, тому депресуватимуть. Захочеться змін. Не варто звільнятися з роботи і переїжджати в іншу країну. Це навряд чи покращить ситуацію. Переключіть свою увагу на справи, які приносять задоволення. У суботу ситуація зміниться на краще. У ваше життя повернеться романтика, захочеться свята і пригод. Позитиву додадуть новини з передової".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Хочете лишитися переможцем– менше довіряйте людям і покладайтеся на власні сили. Грошей у гаманці стає більше. Запропонують хорошу роботу. За неї варто братися після того, як вичитаєте договір із роботодавцем.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Засмучуватимуть дописи друзів у соцмережах. Не марнуйте часу на інтернет. Сходіть на побачення, запросіть їх у кіно. Романтична зустріч з коханими переросте у пристрасну ніч.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Пошук нової роботи чи свого місця у житті відкладіть на жовтень. Теперішні зміни ні до чого доброго не призведуть. Придивляйтеся, куди спрямовує вас доля. Вийдете переможцем із будь-якої ситуації.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зачекайте з придбанням телефонів і ремонтом автомобіля. У вівторок легко розв'яжуться сімейні конфлікти. Остерігайтеся застуди і грипу. Зробіть щеплення від коронавірусу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Годі годувати коханих обіцянками. Не підтримуйте стосунки тільки заради того, щоб уникнути самотності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це кризовий тиждень. Все те, що стараєтеся виконати якнайкраще, вилізе боком. Не лякайтеся випробувань. Вони загартують і підготують до ще більших звершень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Києва аномально рано прийшла метеорологічна осінь

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Грошей вистачатиме, але їх ніколи витрачати на себе. Із ріднею сходіть на виставу чи концерт. Візьміть на себе роль організатора. Батьки та кохані будуть задоволені.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

В особистому житті настає період пригод, неочікуваних рішень і пропозицій. Кохані приємно здивують. Організм швидко знесилюється. Зачекайте з візитом у спортзал. Їжте мед і фрукти, більше спіть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Частіше обнімайте своїх дітей і будьте поруч з людьми, яких любите. Не марнуйте часу у соціальних мережах. Запросіть коханих на побачення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Почуватиметеся розгубленими. Кохані шукатимуть розради серед друзів, вам бракуватиме обіймів і поцілунків. На вихідних ситуація зміниться. Зателефонуйте друзям, які зараз воюють. Підтримайте, вислухайте, запропонуйте допомогу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зрозумієте, що далеко не кожному зараз можна довіряти. Грошей у гаманці стає більше. Не лінуйтеся. Що більше працюєте, то більше отримаєте.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дивитиметеся на світ через рожеві окуляри. Відновите стосунки зі старими друзями. Заводити нових не поспішайте. Вони розчарують. Остерігайтеся побутового травматизму.

Спека завтра прийде у південну частину України, там очікується справжнє літо. Синоптики розповіли, чим ще здивує погода перед вихідними.

Зараз ви читаєте новину «Коли ситуація зміниться на краще – гороскоп на 16 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі