пʼятниця, 04 березня 2011 14:10

Коханка Берлусконі прийшла на Віденський бал з 78-річним магнатом
12

Фото: Фото: Reuters

Марокканка Каріма ель-Маруг на прізвисько Рубі, яка стала відомою у зв'язку зі скандалом навколо прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, звернула на себе пильну увагу, зокрема і ЗМІ, під час знаменитого Віденського Оперного балу у Відні.

Взяти участь в урочистому заході дівчину запросив 78-річний австрійський будівельний магнат Ріхард Лугнер, якого в місцевій пресі вже охрестили "віденським Берлусконі".

Режисерам і коментаторам державного телебачення, що транслював бал, були дані інструкції ігнорувати ель-Маруг, що викликало протест з боку працівників телебачення, які вважають, що участь "Рубі" на балу австрійської аристократії є великим новинним приводом. Очікувалося, що і запрошені з багатого і впливового австрійського суспільства будуть не помічати гостю.

Крім цього інтерес до участі ель-Маруг був підігрітий тим фактом, що "Рубі" не вміє танцювати вальс.

"Я не можу вальсувати. Я можу виконувати тільки танець живота", - сказала репортерам ель-Маруг перед балом.

Під час балу погляди багатьох, зокрема і об'єктиви телекамер були на "зірку скандалу". Під час прибуття на "червону доріжку" перед центральним входом на бал ель-Маруг було ледь видно на телекамерах, оскільки вона була оточена численними папараці. Під час телетрансляції участь ель-Маруг неодноразово згадувалася коментаторами.

Дівчина приїхала на бал у довгій, відвертій сукні золотого кольору, з хутряною накидкою на плечах.

У січні прокуратура Мілана відкрила так звану "справу Рубі", висунувши проти Берлусконі звинувачення у зловживанні службовим становищем і причетності до проституції неповнолітніх. За даними слідчих, Рубі брала участь у вечірках на знаменитій віллі прем'єра в Аркорі, коли їй ще не було 18 років, і згодом отримувала за це від глави уряду подарунки та грошову винагороду. Тим не менше, і прем'єр, і Рубі категорично заперечують сексуальний зв'язок між ними. Судовий процес у цій справі почнеться 6 квітня.

Наприкінці лютого "справа Рубі" прийняла новий оборот, після того як марокканка зізналася, що до настання 18-річчя у неї був сексуальний зв'язок зі знаменитим футболістом португальцем Кріштіану Роналду, який виступає за іспанський клуб Real Madrid. Як розповіла Рубі, слова якої наводять британські газети Sun і Daily Mail, Роналду заплатив їй за ніч 4 тисячі євро, однак сам футболіст всі звинувачення заперечує. За даними британських ЗМІ, Берлусконі вже висловив невдоволення у зв'язку з тим, що проти зірки футболу чомусь ніхто не поспішає починати процес.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Берлусконі прийшла на Віденський бал з 78-річним магнатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі