понеділок, 17 січня 2011 11:00

Під час візиту Путіна до Італії Берлусконі влаштовував оргії з повіями - ЗМІ

Під час візиту Путіна до Італії Берлусконі влаштовував оргії з повіями - ЗМІ

Напередодні зустрічі з прем'єр-міністром Росії Володимиром Путіним його італійський колега Сильвіо Берлусконі влаштовував оргії з повіями і стриптизерками, стверджує преса.

Як повідомляє британська газета The Sunday Times, італійська поліція, розслідуючи зв'язок Берлусконі з танцівницею з Марокко Керімою ель-Махруг (Рубі), стала з'ясовувати, як вона проводила час, і прийшла до висновку, що Рубі часто залишалася на віллі Сан-Мартіно під Міланом до глибокої ночі або навіть до наступного ранку. Вона була присутня на віллі Берлусконі і три квітневих дня, серед яких - 25 квітня 2010 року. У той же час Путін відвідував з візитом Італію і зустрічався з Берлусконі - щоправда, на віллі Джернето.

Нагадаємо, Рубі визнає, що бачилася з Берлусконі, але стверджує, що не займалася з ним сексом, він лише надавав їй заступництво і допомогу у важкій життєвій ситуації. За деякими даними, за секс з Рубі Берлусконі заплатив їй в загальній складності 7000 євро. Проституція не заборонена в Італії, але займатися нею можна з 18 років, а Рубі в той час, коли вона, як підозрюють, продавала своє тіло Берлусконі, було лише 17. У перехопленій телефонній розмові Берлусконі заявив, що владі не вдасться довести його інтимний зв'язок з Рубі.

Крім того, газета посилається на дані слідства, що просочилися в італійську пресу, відповідно до якого Берлусконі організував на своїй віллі конкурс стриптизу за участю переодягнених в костюми медсестер і поліцейських дівчат з телешоу каналів, котрі належать йому.

"Призом було залишитися на ніч з ним", - повідомляє газета.

Наприклад, ніч 19 вересня Берлусконі провів на своїй віллі Сан-Мартіно поблизу Мілану "в компанії двох чоловіків і до 25 молодих жінок": "після вечері жінки попрямували до кімнати, яку одна з них назвала "Бунге-Бунге", оформлену в стилі нічного клубу і з жердиною для стриптизу". Слова "Бунге-Бунге", за даними слідчих, відносились до оргій.

Кращу стриптизерку, відібрану для того, аби залишитися на ніч, Берлусконі запитав, чи сподобався їй вечір. Вона відповіла: "Ні!" Берлусконі запитав, чому, і вона відповіла, що принижена. Але подруга Ніколь Мінетті вилаяла її: "Ти відреагувала дуже жорстко. Пам'ятай, що він завжди може бути тобі корисний!"

У сприянні проституції звинувачуються Ніколь Мінетті 25 років, громадянка Італії та Великої Британії, депутат однієї з місцевих рад, в минулому - стриптизерка, а також диктор новин Еміліо Феде і продюсер Леле Мора. Наприклад, Берлусконі послав Мінетті в міланську поліцію, аби визволити з ув'язнення Рубі, затриману за підозрою в крадіжці. Мінетті також дбала про потреби повій і стриптизерок, які проживали у квартирах житлових будинків, побудованих у свій час компаніями, котрі належали Берлусконі.

Сам Берлусконі відкидає звинувачення у зв'язку з Рубі.

"У мене є постійні стосунки, і я ніколи не платив за секс - абсурдно навіть припустити таке. Користуватися платними послугами повій - нижче моєї гідності", - заявив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, прокуратура розслідує підозри в зловживанні Берлусконі своїми повноваженнями: він нібито подзвонив в міланську поліцію і зажадав звільнити Рубі з-під варти. За деякими даними, Берлусконі подзвонив комісару міланської поліції Вінченцо Індольфі і запропонував відпустити затриману, посилаючись на той факт, що дівчина доводилась онукою президенту Єгипту Хосні Мубараку. Як з'ясувалося пізніше, ця інформація виявилася помилковою.

Тим не менш комісар виконав прохання політика, після чого цим випадком зацікавилася прокуратура - звільнення Рубі проходило з порушенням італійських законів.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Під час візиту Путіна до Італії Берлусконі влаштовував оргії з повіями - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі