понеділок, 21 лютого 2011 22:36

Сильвіо Берлусконі просив у Наомі Кемпбелл номер телефону

Сильвіо Берлусконі просив у Наомі Кемпбелл номер телефону

Дружина колишнього прем'єра Великобританії Гордона Брауна Сара Браун розповіла журналістам про те, що стала свідком сцени, коли прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі просив Наомі Кемпбелл дати йому свій номер телефону.

В інтерв'ю виданню The Daily Mail Браун розповіла, що це сталося на вечері у квітні 2009 року під час саміту Великої двадцятки в Лондоні.

Вона також додала, що після побаченого покликала на кухню своїх подруг - автора "Гарі Поттера" Джоан Роулінг і телеведучу Емму Фройд, щоб обговорити подію. За її словами, вони всі разом посміялися.

Дружина колишнього прем'єра дала інтерв'ю The Daily Mail в рамках реклами її книги "За чорної дверима", яка надійде в продаж 3 березня. У ній Сара Браун розповідає про декілька років свого життя на Даунінг Стріт, 10.

Нагадаємо, Берлусконі є фігурантом декількох сексуальних скандалів, у тому числі його підозрюють у зв'язках з неповнолітньою танцівницею Карімов ель-Маруге, більш відомої як Рубі. Нещодавно міланський суд ухвалив почати розгляд з цього епізоду. Перше засідання призначено на шосте квітня.

Тим часом прокуратура Мілана оприлюднила матеріали скандальної справи про зв'язок Берлусконі з Рубі. Так, наприклад, повідомляється, що Берлусконі надарував Рубі подарунків на 236 000 євро.

Зараз ви читаєте новину «Сильвіо Берлусконі просив у Наомі Кемпбелл номер телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі