субота, 17 липня 2021 07:35

Кого і як обдарує середина літа – астрологиня зробила вражаючий прогноз

Кого і як обдарує середина літа – астрологиня зробила вражаючий прогноз
На Риб чекає приємна звістка від родичів, Леви матимуть поповнення у родині. Фото: pixabay.com

17 липня не ігноруйте біль у шлунку. Відвідайте гастроентеролога. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це особливий час для кожного знака зодіака, - каже астрологиня. – На Риб чекає приємна звістка від родичів, Леви матимуть поповнення у родині. Скорпіонів і Терезів середина літа потішить високими заробітками, Діви і Тельці мають шанс купити давно омріяне житло, а Водолії нарешті зважаться завести домашнього улюбленця. Овнів і Стрільців порадує міцне здоров'я і гарне самопочуття, Близнюки, Діви і Козероги підуть у довгождану відпустку і зустрінуть нових друзів".

Овен

Проведіть розвантажувальні дні. Їжте невеликими порціями. Більше пийте. Віддайте перевагу сокам та молочнокислим напоям.

Тілець

Розпочніть лікування застарілого кашлю. Активізуйте вентиляцію легенів. Не відмовляйтеся від рухливих ігор на свіжому повітрі.

Близнюки

Не варто у ці дні робити пірсинг чи татуювання. Бережіть шкіру від пошкодження. Вона буде надто вразливою.

Рак

Загострюються хвороби нирок. Відмовтеся від копчених та пересолених страв. Не вживайте алкоголю.

Лев

Влаштуйте повноцінний відпочинок своїм очам. Не сидіть довго за комп'ютером. Не проводьте увесь час біля телевізора. Читайте при повноцінному освітленні.

Діва

Не затримуйтеся надто довго у ліжку. Вставайте якомога раніше. Приймайте зранку контрастний душ. Ви відчуватимете бадьорість протягом дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 17-18 липня: які знаки мають шанс розбагатіти

Терези

Пильнуйте за своїми рухами під час походу чи фізичної роботи. Стережіться розтягнень зв'язок та вивихів суглобів.

Скорпіон

Не слід звертатися до послуг мануального терапевта. Лягайте спати на ліжку з твердою поверхнею. Не провокуйте розвитку сколіозу.

Стрілець

Підтримки потребуватиме нервова система. Присвятіть більше часу водним процедурам. Корисними будуть східні методики оздоровлення.

Козеріг

Розпочинати новий курс лікування не час. Ефект від нього буде мінімальним. Ведіть здоровий спосіб життя.

Водолій

Підвищується ламкість волосся та нігтів. Надайте організму мінеральної підтримки. Не слід фарбувати волосся та стригти його.

Риби

Дайте своїм м'язам добре попрацювати у ці дні. Боріться з гіподинамією. Є небезпека розвитку застійних явищ в організмі.

Астрологиня назвала 4 знаки, які мають шанс розбагатіти у ці вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Кого і як обдарує середина літа – астрологиня зробила вражаючий прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі