пʼятниця, 19 лютого 2010 17:12

Книгарню "Сяйво" захопили 100 бритоголових молодиків

Книгарню "Сяйво" захопили 100 бритоголових молодиків

Книгарню "Сяйво", яка розміщена на вул. Червоноармійська, 6 здійснено напад.

"Близько 100 бритоголових молодиків стоять під її стінами. Перед цим вони вдерлися в приміщення", - повідомив народний депутат від блоку НУ-НС Кирило Куликов кореспондентові Gazeta.ua.

У будівлі знаходиться громадська приймальня народного депутата.

Бритоголові молодики намагалися вибити двері і витурити на вулицю персонал книгарні.

Нагадаємо, 8 лютого книгарню "Сяйво" захопили люди в масках. Їх пов"язують із товариством "Абріль-студіо" та зятем мера Леоніда Черновецького — В"ячеславом Супруненком. За 15 хв. запаяли металевими листами два триметрових вікна. Двері забарикадували швабрами та лопатами, які знайшли в приміщенні. Наступного дня приїхали активісти партії Конгрес українських націоналістів та об"єднання "Свобода". Із криками "слава Україні" випхали нападників із приміщення.

Шевченківська районна рада продала приміщення, в якому розташована книгарня "Сяйво", 16 вересня 2009 року. Новий власник, фірма "Абріль-студіо", вимагала звільнити його з 1 січня 2010-го. Колектив магазину подав заяву до Господарського суду Києва з вимогою визнати торги незаконними. Бо при проведені аукціону використали підроблений паспорт бюро технічної інвентаризації. У "Сяйві" вважають, що й оцінку приміщення занизили.

Зараз ви читаєте новину «Книгарню "Сяйво" захопили 100 бритоголових молодиків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі