неділя, 28 листопада 2010 13:50

Киянка "кинула" банк майже на 1 млн доларів

Киянка "кинула" банк майже на 1 млн доларів

У Києві викрили киянку, яка 2008 року надала до банку фіктивні документи про місце роботи та розмір зарплати і незаконно отримала кредит у сумі 913 тис. доларів США.

У Департаменті зв'язків з громадськістю МВС України повідомили, що органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

Прізвище, вік, а також назва банку не повідомляється, пише УНІАН.

Уточнимо, що для того, аби зараз взяти кредит у вітчизняних банках на суму близько 8 тис. доларів, потрібно мати офіційні доходи близько 5-6 тисяч гривень у місяць.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що одним із найпопулярніших видів фінансових махінацій в Україні є афери з платіжними картками банків. На думку Нацбанку, під удар потрапляють платіжні карти Visa і MasterCard, які мають захист тільки у вигляді магнітної смуги. Так, минулого року Постраждали 44 банки, а сума збитків склала 12,9 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Киянка "кинула" банк майже на 1 млн доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі