неділя, 26 квітня 2020 16:20

Кілька сотень людей перекрили дорогу через закриття ринків

  Люди протестують проти закриття ринків. Фото: Укрінформ
Люди протестують проти закриття ринків. Фото: Укрінформ

У Херсонській області сільгоспвиробники перекрили Антонівський (Херсонській) міст. Люди протестують проти закриття ринків.

Учасники акції ходять по пішохідному переходу безперервно, тим самим перешкоджаючи руху транспорту. Люди вимагають, щоб до них прибув представник облдержадміністрації. Про це повідомили у Нацполіції, передає Укрінформ.

"На мосту знаходиться близько 200 осіб, які влаштували акцію протесту проти закриття ринків на території як області, так і держави, бо їм немає куди збувати сільгосппродукцію", - розповіли у поліції.

На місці події знаходиться близько 60-70 працівників поліції. Правоохоронці роз'яснювали громадянам необхідність дотримання дистанції та вимог карантину. Однак, учасники акції на це не реагують, деякі з них перебувають без засобів індивідуального захисту.

"Поки що учасники акції не реагують на вимоги припинити акцію. Наразі працівниками поліції внесено інформацію до журналу єдиного обліку щодо порушення вимог карантину", - додали правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Німеччині влаштували масову акцію протесту проти карантину

Як зазначається, наразі на Херсонщині працює один ринок – найбільший на півдні України гуртовий овочевий ринок у Великих Копанях "Нежданний".

 

26 квітня станом на 9:00 в Україні лабораторно підтвердили 8617 випадків Covid-19. З них 209 летальних, 840 пацієнтів одужали.

Зараз ви читаєте новину «Кілька сотень людей перекрили дорогу через закриття ринків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі