понеділок, 29 липня 2019 13:44

Керівника поліції у Дніпропетровській області Глуховерю звільнили з посади

Керівника поліції у Дніпропетровській області Глуховерю звільнили з посади
Голова Нацполіції Сергій Князєв звільнив начальника управління у Дніпропетровській області Віталія Глуховерю Фото: Днепр Вечерний

Голова Нацполіції Сергій Князєв звільнив начальника управління у Дніпропетровській області Віталія Глуховерю.

В.о. керівника поліції у Дніпропетровській області призначено Артема Васицького, повідомляє прес-центр Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал Глуховеря відреагував на скандал із патрульними

"Наказом голови Нацполіції Сергія Князєва за погодженням із міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим звільнено із займаної посади начальника Головного управління у Дніпропетровській області Віталія Глуховерю", - йдеться у повідомленні.

У мережі спливло відео , як у вересні 2018-го спецназ КОРД затримав патрульних, які зупинили за порушення ПДР авто водія начальника поліції у Дніпропетровській області Віталія Глуховері.

ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом можливого перевищення влади та службових повноважень Глуховерею. Сам він запевняв, що був готовий притягнути до відповідальності винного у конфлікті.

Президент Володимир Зеленський заявив, що вимагає від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити Глуховерю.

Зараз ви читаєте новину «Керівника поліції у Дніпропетровській області Глуховерю звільнили з посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі