вівторок, 03 червня 2008 15:52

Каті Осадчій подарували торбу і фрукти за 5000 гривень (ФОТО)
6

Прямуючи на зйомку благодійної акції Александри Ніколаєнко, Катя Осадча, напевно, і подумати не могла, що додому повертатиметься, тримаючи в руках декілька подарунків. Адже День народження у неї тільки у вересні, восьме березня, начебто вже позаду, та і взагалі 2-ге червня - день нічим не примітний. Але так вже вийшло, що саме цього дня багато хто хотів порадувати світську левицю подарунками.

Спочатку сюрприз Каті піднесла відомий дизайнер Лілія Пустовіт. Вона віддала Осадчій свою торбу, з якою йшла за продуктами.

- Це не проста торба, а екологічна, - пояснила E-motion Пустовіт. - Вся справа у тому, що ми підтримали акцію Каші Сальцової "Торба - природі", що направлена на те, щоб люди, йдучи за покупками в магазин, не купували пластикові пакети. Ось я власне і йшла за продуктами, зустріла Катю і вирішила віддати їй свою торбу.

Але на цьому сюрпризи для Осадчої не закінчилися. Порадувати ведучу вирішив і син Міністра юстиції України Олександра Лавриновича - Максим. Нащадок високопоставленого чиновника презентував Каті картину "Чарівні фрукти", що за півгодини до цього придбав на аукціоні за 5000 гривень, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Каті Осадчій подарували торбу і фрукти за 5000 гривень (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі