неділя, 02 грудня 2007 16:01

Каспаров і Лимонов зіпсували бюлетені

Лідери "Іншої Росії" Гарі Каспаров і Едуард Лимонов, прийшовши в неділю на виборчу ділянку N 86 в московському районі Хамовники, закреслили в бюлетенях всі квадратики і написали на них "Інша Росія".

"Так я проголосував проти всіх, тому що влада відняла у громадян Росії це конституційне право", - заявив, зокрема, Каспаров.

Саме до таких дій коаліція закликала своїх прихильників, називаючи це "голосуванням за "Іншу Росію". "Інша Росія", не дивлячись на відсутність реєстрації як політична партія, зробила спробу взяти легальну участь в парламентських виборах, висунувши свій список з 450 кандидатів і подавши його на початку жовтня в ЦВК, проте той відмовився його завіряти.

"Інша Росія" закликає своїх прихильників, а також всіх громадян взяти участь в акції "Похорони виборів" - приходити 3 грудня з 18:00 до будівлі Центрвиборчкому, щоб "виразити свою скорботу з приводу остаточно задушеної в країні політичної свободи". "Приходити пропонується зі знаками трауру - чорні пов"язки, хустки і тому подібне", повідомляє Каспаров.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Каспаров і Лимонов зіпсували бюлетені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі