субота, 29 жовтня 2022 06:00

Які знаки зодіаку переслідуватимуть багатство та успіх – гороскоп на 29-30 жовтня

Які знаки зодіаку переслідуватимуть багатство та успіх – гороскоп на 29-30 жовтня
Бажано більше бувати на самоті. Оминайте гучні компанії. Вони втомлюватимуть. Фото: pixabay.com

29-30 жовтня не ображайте близьких людей, слідкуйте за своїми словами. Вони вам цього не подарують. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"В останні вихідні жовтня пам'ятайте про народну мудрість: "Язик мій – ворог", - говорить астрологиня. – Невчасно щось сказавши, можна нажити собі ворога. Займіться фізичною роботою на дачі, в саду чи в домі. Проведіть час у тренажерній залі або просто погуляйте на природі. Бажано більше бувати на самоті. Оминайте гучні компанії. Вони втомлюватимуть. Багатство та успіх переслідуватиме Тельців, Дів, Козерогів і Стрільців. Пам'ять підводитиме. Тому записуйте все, що бажано запам'ятати. Губитимуться речі. Не позбавляйте себе повноцінного сну. Відсутність нормального відпочинку призведе до погіршення самопочуття".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдасться заробити солідну суму. Витрачати гроші не спішіть. Добре піде торгівля. Виставляйте на продаж свої речі. Виручите більше, ніж сподіваєтеся. Бізнес поки краще вести з жінками. Серед чоловіків знайти надійного партнера буде непросто.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Знайомтеся, закохуйтеся, призначайте побачення. Листування у соцмережах має шанси перерости у стабільні стосунки. Виникатимуть проблеми із підшлунковою залозою. Скажіть "ні" жирній їжі та таблеткам для схуднення.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

На ваші плечі ляже багато проблем. Не переймайтеся. До вихідних усе розв'яжеться. Фінансовий успіх не забариться. Від політичних ток-шоу болітиме голова. Вимикайте телевізор і гайда на прогулянку.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вас тішитиме, як ідуть справи на роботі. Грошей вистачатиме. Вдалий час для подорожі та відпочинку на дачі. Уваги потребуватимуть діти. Залишайтеся терплячими. Допоможіть їм налагодити стосунки із однолітками.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Виявляйте наполегливість, якщо хочете чогось досягти. Не варто призначати першого побачення чи намагатися комусь сподобатися. Недоліки одне одного впадатимуть в очі. Важко буде підкорити чиєсь серце.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

З недовірою поставтеся до нових знайомих, бо навколо багато зрадників. Заробітки надійдуть перед вихідними. За гарно виконану роботу отримаєте премію. Не економте на косметиці для обличчя. Це допоможе запобігти передчасному старінню шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг і мороз вже у листопаді: народний синоптик шокував прогнозом

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відмовтеся від придбання одягу і взуття, бо прогадаєте із розміром та фасоном. Діти та онуки потішать новинами про поповнення у родичі. При надії будуть невістки та племінниці.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Утримайтеся від доленосних рішень. Особливо якщо йдеться про звільнення з роботи. Не піддавайтеся на умовляння. Не дозволяйте, аби вас змусили вкласти гроші в нерухомість, побратися з кимось чи стати для когось наставником.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Кілька цікавих пропозицій надійде від керівництва. Вас запросять на нове місце роботи. Але для цього доведеться погодитися на переїзд в інше місто. Утримайтеся від татуювань і перманентного макіяжу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто класти гроші на депозит, купувати авто у кредит чи вкладати у новобудову. Все, що задумаєте, навряд чи буде реалізоване. Рідні не виправдають ваші очікування. Ними керують лінь і небажання щось змінити.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Уникайте сварок із сусідами. Скоро вони неабияк виручать вас. Візьмуть на перетримку кота, доки будете у від'їзді. Зробіть вакцину від грипу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Перенесіть покупку авто. Милі будуть надто зайняті собою. Їх уваги вам бракуватиме. Стримуйте роздратування. Ніч примирить будь-які непорозуміння. Знижується ефективність дії ліків. Не збільшуйте дозу. Зробіть перерву у курсі лікування.

За важливі справи беріться після 8 листопада, коли відбудеться місячне затемнення. Астрологиня здивувала прогнозом на листопад.

Зараз ви читаєте новину «Які знаки зодіаку переслідуватимуть багатство та успіх – гороскоп на 29-30 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі