понеділок, 31 жовтня 2022 06:00

Які сюрпризи приготував останній день місяця – гороскоп на 31 жовтня

Які сюрпризи приготував останній день місяця – гороскоп на 31 жовтня
Вам покращать умови роботи та підвищать зарплатню. Подбайте про погашення боргів. Фото: pixabay.com

31 жовтня не годиться для початку чогось нового. Позбавляйтеся старих проблем. Завершуйте раніше розпочаті справи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Жадібність та егоїзм пануватимуть між людьми цього дня, - говорить астрологиня. – Найбільш гострими будуть майнові суперечки. Особливо якщо йтиметься про конфлікти через нерухомість. Звертайтеся за допомогою до знайомих в разі крайньої потреби. Вони з неохотою йтимуть назустріч. Останній день місяця приготував сюрпризи для Тельців, Терезів та Козерогів. Вам покращать умови роботи та підвищать зарплатню. Подбайте про погашення боргів. Триває сезон затемнень. Відкладіть прийняття особливо важливих рішень. Є висока вірогідність помилок протягом цього тижня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Це час випробувань, які виведуть вас на принципово новий рівень життя і стосунків. Вчасно виплалять зарплату і пенсію. Купіть хороше взуття на зиму. Турбота коханих надокучатиме. Здаватиметься, що їхні намагання витягнути вас на прогулянку відволікають від важливих справ.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відчуєте приплив сил і повернетеся до справ, у яких вам нема рівні. Вдасться знайти хорошого друга і вчителя. Не ігноруйте людей, які хочуть познайомитися з вами в соцмережах.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Фінансова криза не дозволить жити, як звикли. Доведеться відмовитися від нової моделі смартфона та відкласти на кілька тижнів похід у ресторан. Не вішайте носа. Скоро справи налагодяться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Менше слухайте інших. Робіть те, що планували. Щоб уникнути великих втрат, самі віддайте частину грошей. Пожертвуйте їх на благодійність.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стримуйте ревнощі. Через це можете наговорити дурниць коханим. Не бійтеся важкої роботи. Ви легко впораєтеся з будь-яким завданням і випередите конкурентів. Гроші надійдуть у кінці тижня.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Життя буде жорстким вихователем. Воно відвертатиме від того, що вам не потрібно. Тому не засмучуйтеся, що деяким планам не судилося здійснитися. Прислухайтеся до того, куди веде доля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські захисниці знялися для журналу Elle: фото красунь вражають

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Фінансові проблеми не дають змоги активно рухатися вперед. Обставини змусять шукати спонсорів. Не спішіть брати гроші від першого ліпшого. Потрапите у залежність від людей, які диктуватимуть свої умови і втручатимуться у ваші плани.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це час випробувань. Увірветься терпець. Багатьом захочеться психонути і почати все спочатку. Не спішіть приймати рішення, про які потім пошкодуєте. Легко буде порвати зі шкідливими звичками.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не спізнюйтеся на вечерю без попередження. Це заставить коханих хвилюватися. Досить тягнути кота за хвоста. Визначтеся, з ким хочете жити далі, а кому варто сказати "до побачення". Не варто стригти і фарбувати волосся.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Знаходьте час на справи, які піднімають настрій. Заощаджуйте. Це згодом допоможе змінити рід діяльності і збільшити заробітки. Добре піде торгівля. До вас липнутимуть покупці і цікаві пропозиції.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Є небезпека познайомитися з людиною, яка принесе неприємності. Це може бути друг чи кохана людина, які отруюватимуть життя. Стережіться нових залицяльників.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Поведінка коханих зіб'є з пантелику. Вони то хвалитимуть, то критикуватимуть. Дайте їм можливість виговоритися. Не просіть порад у близьких. Якщо вам щось не вдасться, не втримаєтеся від спокуси звинуватити у всьому їх.

Астрологиня здивувала фінансовим гороскоп на листопад.

Зараз ви читаєте новину «Які сюрпризи приготував останній день місяця – гороскоп на 31 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі