вівторок, 28 вересня 2010 14:36

Ізраїльтянка скинула двох дітей з 4 поверху, а потім викинулася сама (ФОТО)

У ніч на 28 вересня в Тель-Авіві (Ізраїль) мати скинула з четвертого, останнього, поверху двох дітей, а потім сама кинулася вниз.

На місце події прибули викликані рятувальники і "швидкі".

Прес-служба поліції повідомляє, що трагедія сталася близько 5 годин ранку в південно-східному Тель-Авіві.

Радіостанція "Коль Ісраель" передає, що мова йде про п"ятирічну дівчинка і чотирирічного хлопчика.

Сім"я репатріювалася з Таджикистану 5 років тому. Три роки тому батько дітей покинув Ізраїль і повернувся на батьківщину .

Відомо, що кілька місяців тому жінка зверталася за допомогою до соціальних служб.

Коли приїхали на місце події парамедики служби "Маген Давид Адом", мати та її діти були живі.

Представники поліції в ефірі радіостанції "Коль Ісраель" висунули припущення, що життя жінці та її дітям врятувало те, що вони з 12-метрової висоти впали на газон.

Діти доставлені в лікарню "Дана" в Тель-Авіві.

Дівчинка отримала травми середнього ступеня тяжкості, її брат перебуває у важкому стані. За життя 39-річної матері борються співробітники лікарні "Іхілов".

Незважаючи на важкі травми, жінка знаходиться в свідомості. Поліцейським вона повідомила, що мала намір убити дітей, а потім покінчити з собою.

Жінка не залишила передсмертної записки, і слідчим органам ще належить з"ясувати, що її штовхнуло на цей відчайдушний вчинок.

Відзначимо, що в ефірі "Коль Ісраель" також обговорюється питання, чи була жінка єврейкою або правом на репатріацію мав її чоловік.

Наразі поліція і співробітники МЗС намагаються розшукати батька дітей, який, судячи з усього, знаходиться за кордоном.

Для того, щоб зрозуміти, що відбулося в цій родині, слідству необхідно поговорити з чоловіком і прийняти рішення про те, хто надалі буде виховувати дітей.

Представник поліції в інтерв"ю сайту NRG зазначив: не виключено, що надалі діти будуть передані під опіку батька.

Відзначимо, що раніше радіостанція "Коль Ісраель" повідомляла, що в 2006 році, незабаром після репатріації сім"ї, жінка зверталася в поліцію зі скаргами на побої з боку чоловіка.

Ізраїльські ЗМІ з посиланням на представників поліції повідомляють, що у матері, яка викинула своїх дітей з вікна, є принаймні один родич в Ізраїлі. Сестра жінки проживає в місті Ор-ієхуда.

Нагадаємо про випадок, коли дитину викинула з вікна дявятого поверху нова коханка її батька.

Newsru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльтянка скинула двох дітей з 4 поверху, а потім викинулася сама (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі