понеділок, 17 травня 2010 16:51

Мертве немовля викинули біля туалету на Рівненщині

Мертве немовля викинули біля туалету на Рівненщині

У селі Дібрівськ Зарічненського району Рівненщини шукають матір, яка викинула новонароджену дівчинку на смітник. Немовля було закрите у поліетиленовому пакеті.

Дитину на своєму подвір"ї знайшов 42-річний Віктор Соломко. Чоловік йшов до туалету і побачив пакет, що лежав неподалік.

"Щось у тому пакунку було підозріле. Миколайович, наш колишній дільничний міліціонер, розгорнув пакет і побачив, що там лежить малятко", - повідомили Gazeta.ua у Дібрівській сільраді.

"Дитина не дихала. Але Соломко не розгубився і гукнув людей, щоб негайно привели фельдшерку. Сподівався, що є час врятувати дитину, але марно. Що стало причиною смерті – ми поки не знаємо. Експерти мають прислати висновок за кілька днів. Можливо, вона уже народилася мертвою", - зазначили у сільраді.

Віктор Соломко викликав міліціонерів з району. Вони уже третій день розшукують мати, яка покинула доньку біля чужого туалету.

У селі пліткують, що то могла бути якась дуже молода жінка. Швидше за все – місцева. У Дібрівську 1700 жителів. З боків село оточене лісами, болотами та трьома ставками. До найближчого села Зелень – 4 км.

Соломко живе у центрі села. Неподалік є сільський клуб, бар.

"У нього біля туалету не загороджено. Тобто, будь-хто міг туди підійти і кинути пакунок", - розмірковує односельчанка Ольга Смаглюк.

Каже, подібних випадків у селі ще не було.

Зараз ви читаєте новину «Мертве немовля викинули біля туалету на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі