неділя, 15 липня 2018 18:00

Із загиблими військовими прощалися навколішки

15 липня у Самборі на Львівщині попрощалися із загиблими в ДТП бійцями ЗСУ Романом Спринським і Юрієм Зайцевим. Про це повідомляє прес-служба Самбірської міської ради в Facebook.

"Самбірська громада, військове братство віддали останню шану військовослужбовцям Роману Спринському і Юрію Зайцеву, які загинули під час автомобільної аварії під Львовом. Бойові офіцери, які в 2014 році мужньо прийняли виклик долі і вирушили на схід України захищати свою землю від російського загарбника, стали прикладом незламного духу і військового професіоналізму. Поранення, вибухи ворожіих важких снарядів, яких не витримував найміцніший метал, не змогли злякати справжніх українських Героїв. Вони пройшли більшість гарячих точок війни на Донбасі. Сьогодні ж Самбір осиротів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час відпустки загинув український десантник

Автор: facebook.com/sambir777
  У Самборі на  Львівщині попрощалися  із загиблими в ДТП бійцями ЗСУ - Романом Спринським і Юрієм Зайцевим
У Самборі на Львівщині попрощалися із загиблими в ДТП бійцями ЗСУ - Романом Спринським і Юрієм Зайцевим

У передмісті Львова сталося страшне зіткнення мікроавтобуса Ford Transit з легковим автомобілем Mazda. В результаті ДТП загинуло двоє осіб, ще троє отримали травми. Загиблі - військові, які брали участь в боях на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Із загиблими військовими прощалися навколішки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі