вівторок, 13 грудня 2011 11:06

Гра про російсько-американську війну заробила 1 млрд доларів
8

Презентація третьої частини гри Call Of Duty: Modern Warfare 3
Фото: Фото: Reuters
Презентація третьої частини гри Call Of Duty: Modern Warfare 3
Директор компанії Activision Ерік Хіршберг
Кадри з гри Call Of Duty: Modern Warfare 3
Кадри з гри Call Of Duty: Modern Warfare 3

За 16 днів компанія Activision виручила з продажів свого нового блокбастера "Call Of Duty: Modern Warfare 3" один мільярд доларів.

Про це заявив директор компанії Activision Ерік Хіршбергом: "Call of Duty стала тим рідкісним в ігровій індустрії продуктом, популярність якого можна порівнювати з іншими видами розваг". Він також додав, що з кожним роком кількість прихильників ігрового серіалу збільшується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина виставила чоловіка на аукціон через його захоплення відеоіграми

Кількість передплатників на платному онлайн-сервісі Call of Duty перевищила 1 млн осіб. Безкоштовною його версією користується 6 млн геймерів. Платний аккаунт обходиться своїм власникам у $ 50 в рік.

У третій частині дія гри продовжує розпочату в Modern Warfare 2 російсько-американську війну - фактично, події Modern Warfare 3 починаються через кілька годин після завершення другої. За сюжетом, збройні сили РФ продовжують вторгнення в США, поступово у війну втягується й Європа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати відеогри створили кулінарні шедеври у вигляді головних персонажів

Головні герої гри - російський і американський солдати: Юрій - російський найманець і колишній спецназівець, в російській версії озвучує Олександр Коврижних, і Сержант Дерек "Фрост" Вестбрук - боєць спецназу Delta Force, єдиний, хто вижив у загоні Сендмана; після закінчення Третьої Світової його підвищили до штаб-сержанта.


Зараз ви читаєте новину «Гра про російсько-американську війну заробила 1 млрд доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі