понеділок, 17 квітня 2023 06:00

Хто досягне справжніх вершин у кар'єрі та бізнесі – гороскоп на 17 квітня

Хто досягне справжніх вершин у кар'єрі та бізнесі – гороскоп на 17 квітня
Приділіть більше уваги дітям. Діліться своїм життєвим досвідом. Фото: pixabay.com

17 квітня – день спокою та рівноваги. Надмірна активність лише зашкодить роботі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не час виявляти ініціативу й шукати нових пригод, - говорить астрологиня. – Нехай усі справи йдуть у звичному темпі. Закінчуйте розпочату раніше роботу. Погасіть заборгованість. Прагніть досягти миру у стосунках. Позбавтеся того, що заважає. Не спілкуйтеся з неприємними людьми. Саме час розпочинати курс відновлення здоров'я після перенесеного захворювання. Корисним буде очищення організму. Не засиджуйтеся допізна за роботою. Вчасно лягайте спати. Працездатність буде невисокою. Тож не варто прагнути значних результатів. Знижуйте навантаження під час тренування. Приділіть більше уваги дітям. Діліться своїм життєвим досвідом. Справжніх вершин у кар'єрі та бізнесі досягнуть Тельці, Раки, Діви та Козероги".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ваші заробітки зростають. Не крутіть службових романів, якщо не хочете втрати посаду. Уникайте судових процесів. Марно витратите час і гроші.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Важко буде реагувати на всі необхідні запити. День буде завантаженим зранку до вечора. Обов'язки накопичуватимуться, а сил, аби перевиконати усе, бракуватиме. Важливі справи краще перенести на другу половину дня. Найбільш вразливим місцем буде горло. Перенапруження голосових зв'язок може призвести до втрати голосу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не обіцяйте друзям свою участь у вечірках і на пікніках. Захочеться зануритися у роботу і побути на самоті. Вдалий час для пошуку роботи. Відновити сили допоможе повноцінний сон. Грошей буде достатньо, але скористатися ними не завжди вдасться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Буде здаватися, що вашим життям хтось керує. Доведеться коритися волі родичів, робити щось на вимогу керівництва, рахуватися з думкою колег. Кишеня швидко спорожніє. Не варто оновлювати гардероб.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ваші добрі наміри обертатимуться проти вас. Люди навколо будуть невдячними. Не потрапляйте їм під гарячу руку. Утримайтеся від позики. Гроші можуть не повернутися до вашої кишені. Стрес допоможуть зняти тепла ванна і молоко з медом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Гроші знадобляться на ремонт техніки. Не перетворюйтеся на буркуна, бо партнери можуть вас відторгнути. Стосунки буде важко відновити. Серйозно погіршиться зір. Уникайте травм очей і голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя цих трьох знаків змінить сонячне затемнення – гороскоп на 17-23 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Справи підуть угору. Кризові моменти – позаду. Залишайтеся обачними. Це час ризикованої фінансової діяльності. Виплати надходитимуть частинами. Цього вистачить, аби не відмовляти собі у найнеобхіднішому.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Буде багато охочих розпитати про ваші почуття і переживання. Не дозволяйте родичам і сусідам втручатися у ваше особисте життя. Ігноруйте плітки. Якщо проявите наполегливість у роботі, грошей у кишені стане більше. Вкладіть їх у покращення житлових умов, але переїзд перенесіть на травень.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Розпочнеться період спокою і стабільності. Це додасть упевненості і сили. Присвятіть час родині і відпочинку. Покладіться на партнерів і друзів, довірте свою таємницю найдорожчій людині. Це додаватиме сили і допоможе зняти напруження.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Часто виникатимуть проблеми з пам'яттю. Невдало пройдуть подорожі та відрядження. Скасовуватимуть рейси, не вистачатиме грошей, губитиметься багаж. Люди постійно запізнюватимуться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не варто вирушати до магазину. Можете придбати речі поганої якості. Ламкими стають нігті та волосся. Налягайте на продукти, багаті на кальцій.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Важко буде залишатися терплячим. Думайте перш ніж прийняти якесь рішення. Виникатимуть креативні ідеї та рішення. Вдасться добре заробити. Прислухайтеся до інтуїції. Вагання гальмуватимуть процес.

У 2023 році відбудеться чотири затемнення: по два місячні та сонячні.

Зараз ви читаєте новину «Хто досягне справжніх вершин у кар'єрі та бізнесі – гороскоп на 17 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі