вівторок, 16 січня 2024 09:51

Хотілося встати і заїхати по обличчю: Кулеба розповів про переговори з Лавровим

Хотілося встати і заїхати по обличчю: Кулеба розповів про переговори з Лавровим
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба пригадав деталі переговорів із керівником МЗС РФ Сергієм Лавровим. Фото: aa.com.tr

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба пригадав, що під час переговорів навесні 2022 року були випадки, коли хотілося "заїхати по обличчю" очільнику російського МЗС Сергію Лаврову.

Іноді хотілося просто встати з-за столу та дати прочухана опоненту. Про це український міністр розповів в інтерв'ю "Бомбардиру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гітлер теж прикидався сильним": Кулеба спрогнозував майбутнє Путіна

Він пригадав найскладніші моменти переговорів.

"Найважчі переговори - це коли співрозмовнику хочеться встати і заїхати по обличчю. Але ти не можеш собі цього дозволити. І таких у мене було два – три рази. Один із них - із Лавровим в Анталії навесні 2022 року", - розповів Кулеба.

За його словами, після перемоги України у війні він збирається випити шампанського та поїде в село.

Якщо Україна програє у війні, ціна наведення порядку у світі буде для США та Заходу набагато вищою. За словами міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, збільшення фінансової допомоги для України зараз дозволить у майбутньому уникнути прямої конфронтації між НАТО та Росією, у яку змушені будуть втрутитися американські війська.

Він наголосив, що Україна продовжить боротьбу проти загарбників навіть за недостатньої військової допомоги від партнерів.

Зараз ви читаєте новину «Хотілося встати і заїхати по обличчю: Кулеба розповів про переговори з Лавровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі