вівторок, 26 червня 2007 15:03

Хорошковський купив канали К1, К2 і "Мегаспорт"

Хорошковський купив канали К1, К2 і "Мегаспорт"
"Українська незалежна телевізійна корпорація" заявляє про успішне закінчення переговорів з приводу придбання телевізійних каналів К1, К2 і "Мегаспорт".

"Переговори з приводу продажу телеканалів розпочалися у січні 2007 року. Весь цей час телеканали К1, К2 та "Мегаспорт" перебували в операційному управлінні телеканалу "Інтер", - повідомляє прес-служба компанії.

"Продаж телеканалів став можливий після того, як Антимонопольний комітет України дозволив ТОВ "Прайм Медіа Групп" придбати контрольні пакети акцій ВАТ "Київтелемонтаж" (К1) та ЗАТ "Телерадіокомпанія "Інтервідео-Київ" (К2)", - зазначається у повідомленні.

"Також з дозволу АМК, "Прайм Медіа Групп" придбав більше 50% ТОВ "Телерадіоорганізація "Мульті Медіа Сервіс" ("Мегаспорт"), - додає прес-служба.

Водночас АМК дозволив компанії U.A. Inter Media Group Limited стати власником компанії "Прайм Медіа Групп". Власником U.A. Inter Media Group є Валерій Хорошковський.

"Придбання К1, К2 та "Мегаспорту" не є випадковим. Ми давно розуміли, що у довгостроковій перспективі провідні позиції каналу можна забезпечити виключно шляхом створення медіа-групи", - зазначив Хорошковський.

"Ми намагалися вести переговори з багатьма каналами. Тепер переговори завершено, і я дуже задоволений отриманим результатом", - додав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський купив канали К1, К2 і "Мегаспорт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі