вівторок, 26 травня 2009 10:29

Хіларі Клінтон стала "почесною випускницею"

Хіларі Клінтон стала "почесною випускницею"
Своєрідне "повернення в рідні пенати" здійснила держсекретар США Хіларі Клінтон. В Єльському університеті в Нью-Хейвені (штат Коннектикут), юридичний факультет якого вона закінчила 36 років тому, Клінтон стала власницею звання "почесного випускника" цього престижного ВНЗ.

Поява держсекретаря на святкуванні була дещо несподіваною, оскільки ті люди, які визнаються почесними випускниками університету, на відповідному заході зазвичай особисто не з"являються. Замість них дипломи отримують нинішні випускники.

За словами Клінтон, зараз випускники Єльського університету повинні "використовувати всі свої творчі жилки" для того, щоб трудитися на благо суспільства.

Крім того, держсекретар закликала випускників шукати роботу на державній службі в адміністрації президента Барака Обами і, зокрема, в Держдепартаменті США.

Примітно, що саме під час навчання в Єльському університеті нинішня керівник американського зовнішньополітичного відомства познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, тепер уже екс-президентом США Білом Клінтоном.

Окрім Хіларі Клінтон, звання "почесний випускник" Єльського університету цього року були також удостоєні скульптор Річард Скерра і письменник Джон Макфі, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Хіларі Клінтон стала "почесною випускницею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі