середа, 02 грудня 2009 08:49

Харків"янин "замінував" два супермаркети

Працівники харківської міліції затримали "телефонного терориста", який 1 грудня повідомив про замінування двох супермаркетів "Восторг", розташованих на вулиці Клочковській та Московському проспекті Харкова.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС у Харківській області на своєму офіційному веб-сайті. 

Як розповіли в Центрі зв"язків із громадськістю обласної міліції, повідомлення від невідомого (який назвався Миколою) про замінування супермаркетів надійшло вранці 1 грудня приблизно о 10 годині.

Він запевняв працівників міліції про наявність вибухівки в приміщеннях, назвав час вибуху і пообіцяв велику кількість постраждалих.

На місце події терміново виїхало керівництво обласної міліції, співробітники СБУ, слідчо-оперативні групи, наряди міліції, фахівці вибухо-технічної служби, кінологічної служби, МНС та інші.

З супермаркетів було евакуйовано 650 осіб (на Клочковській - 400 осіб, на Московському проспекті - 250). Під час огляду супермаркетів вибухового пристрою і вибухових речовин виявлено не було. Правоохоронці обстежили будівлі супермаркетів загальною площею близько 9600 кв м і прилеглу територію (на Клочковській - 2000 кв м, на Московському проспекті - 7600 кв м.).

О 14:30 робота супермаркетів була відновлена.

Під час проведення спільних заходів працівники міліції та СБУ затримали "телефонного терориста". Встановлюються наслідки невдалого жарту.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи. Затриманий перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів.

Напередодні схожий курйозний випадок стався у США. Жителька Південної Флориди перелякала співробітників аеропорту повідомленням про закладену бомбу, щоб затримати літак, на який запізнювався її начальник.

Фото: УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Харків"янин "замінував" два супермаркети ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі