неділя, 04 травня 2008 17:22

Психічнохворий зіпсував львів"янам день міста

Вчора, 3 травня, на день міста у Львові психічнохворий "замінував" центральну площу.

Як повідомили в ГУ МВС України у Львівській області, О 23:05, на телефон оперативної служби "02" надійшло анонімне повідомлення про те, що у центрі Львова на площі Ринок закладено годинникову бомбу потужністю чотири бали.

Невідомий чоловік, який телефоном повідомив працівників міліції про закладений потужний вибуховий пристрій, жодних вимог, які могли б відвернути вибух, не висував. Не повідомив також "доброзичливець" і час вибуху.

На момент повідомлення про замінування, на центральній площі міста – біля приміщення Львівської міської ради, з нагоди святкування Дня міста відбувався концерт сучасної електронної української музики, на якому були присутні понад 10 000 людей.

На місце події оперативно прибули підрозділи правоохоронців, фахівці вибухо-технічної служби, працівники ГУ МНС.

Святковий концерт було припинено, присутніх поетапно виводили з потенційно небезпечної зони, однак повної евакуації людей та мешканців прилеглих житлових будинків не проводилося.

Після кількагодинного обстеження вибухового пристрою не виявили.

Співробітникам міліції вдалося встановити особу аноніма та таксофон, з якого він телефонував, повідомляючи про замінування.

"Жартівником", який зірвав святковий концерт, виявився 38-річний львів"янин з психічним розладом здоров"я, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Психічнохворий зіпсував львів"янам день міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі